'Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı' iddiası

'Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı' iddiası

SPOR Haberleri

Beşiktaş için Almanya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Bir yandan şampiyonluk yarışına devam eden, öbür yandan da dünyanın dört bir yanında transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için Almanya'da flaş bir iddia gündeme getirildi. Siyah-beyazlıların, Werder Bremen ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sebastian Prödl ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı kaydedildi.


Werder Bremen ile sözleşme uzatmak için uzun süredir görüşmeler yaptığı kaydedilen 27 yaşındaki stoperin, anlaşma sağlayamadığı ve ayrılma kararı aldığı belirtildi. Devre arasında Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'un kapısından döndüğü ifade edilen Avusturyalı oyuncunun peşinde Lazio, Hannover ve Milan'ın da olduğu konuşuluyor.


Bu sezon Bundesliga'da 16 mücadelede forma giyen 1,94'lük oyuncu, attığı 3 gol ile golcü bir defans oyuncusu olduğunu gösterdi. Prödl Beşiktaş'a transfer olması durumunda, Veli Kavlak'tan sonra siyah-beyazlıların 2. Avusturyalı ismi olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...