Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Real Madrid bombayı patlattı, Danilo resmen bitti!

Real Madrid bombayı patlattı, Danilo resmen bitti!

SPOR Haberleri

İspanya devi Real Madrid, Porto'nun Brezilyalı sağ beki Danilo'yu transfer ettiğini açıkladı. Danilo için 31.5 milyon Euro ödeyeceğini duyurdu.

Real Madrid, Porto'dan Danilo'yu renklerine bağladığını açıkladı. Beyazlar, Portekiz ekibine Danilo için 31.5 milyon Euro ödeyeceğini duyurdu. nbsp;2011'den bu yana Brezilya Milli Takımı'nın formasını 11 kez giyen ve atletik yapısıyla bilinen 23 yaşındaki oyuncu ,sezon sonunda Real Madrid'e katılacak. nbsp;
nbsp;
Real Madrid'de Dani Carvajal ve Alvaro Arbeloa ile forma mücadelesine girecek olan Danilo 30 Haziran 2021'e kadar sürecek 5 yıllık sözleşmeye imza attı. 2012'de Santos'tan 13 milyon Euro'ya Porto'ya gelen Danilo'yu 18.5 milyon Euro kârla satan Porto bir kez daha turnayı gözünden vurdu. Porto'nun bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek finale yükselmesinde pay sahibi olan Danilo, Portekiz Ligi'nde çıktığı 23 maçta ise 3 gol kaydetmeyi başardı. nbsp;
nbsp;
OPARE PORTO'YA DÖNEBİLİR
Bu transfer Beşiktaş'ı da yakından ilgilendiriyor. Siyah beyazlıların devre arasında Porto'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Daniel Opare'nin Porto'ya dönme ihtimali güçlenmiş oldu.
nbsp;
SATIN ALMA OPSİYONU 2.5 MİLYON EURO
Opare, aynı mevkide yer alan Danilo'nun üstün performansı nedeniyle takımda forma şansı bulamıyordu. Eğer Beşiktaş hakkı olan mayıs ayı sonuna kadar, 2.5 milyon euroluk opsiyon bedelini yatırmazsa, Opare, Porto tarafından geri çağrılacak.
nbsp;
Danilo Luiz da Silva kimdir?
nbsp;
Danilo Luiz da Silva, 1991 Brezilya doğumludur. 2010'da Brezilya'nın Santos takımına 900 bin Euro bonservis ile transfer oldu. Danilo Luiz da Silva, Santos'dan Porto'ya 2011'de 13 milyon bonservis ücreti ile transfer oldu. 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Danilo, aynı sene altı aylığına Santos'a kiralandıktan sonra 2011 Aralık'ta Porto'ya geri döndü. 2016'ya kadar Porto ile sözleşmesi bulunan Danilo, 183 cm boyunda sağ ayağı kullanan sağ bek ve aynı zaman orta sağın sağında oynayabiliyor.


kaynak:milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...