Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Trabzon Valisi'nden açıklama

Trabzon Valisi'nden açıklama
Fotoğraf Başlığı Trabzon Valisi'nden açiklama

Abdil Celil Öz, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırının ardından ele geçirilen tüfekte saldırganın parmak izine ulaşılmaya çalışıldığını bildirdi

Kaydet
a- | +A
Vali Öz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, olay yerinde ele geçirilen av tüfeğinde her türlü incelemenin yapıldığını anlatarak, zanlının parmak izine ulaşılmaya çalışıldığını söyledi. Ayrıca bölgedeki fabrikalarla görüşmeler yapıldığını ifade eden Öz, "Bugün yine fabrikalarda görüşmeler devam edecek. Ele geçirilen deliller bu fabrikalarda tekrar görüşülerek değerlendirilecek. Çok geniş bir çalışma yapılıyor. Olay öncesi ve sonrası bölgedeki haberleşmeyle ilgili olarak ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede olayı aydınlatmaya çalışacağız" dedi.

Vatandaşlardan destek isteyen Vali Öz, şöyle konuştu:

"Bu konuda vatandaşlarımızdan da özellikle bu olayı duyan, işiten, gören vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Duyumu, bilgisi, şüphesi olan vatandaşlarımızın da yardım etmesi önemli. Bu şehrin bu yükten kurtulması lazım. Bazı vatandaşlarımız, bize bugüne kadar yardımcı oldular, bilgilerini, duyumlarını paylaştılar. Polis, jandarma ve Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen ekipler, yönetici ve uzmanlar da çalışmalarını sürdürüyor. Çok geniş kapsamlı bir çalışma yapılıyor. Olayla ilgili her türlü ihtimal üzerinde çalışma yapıyoruz."
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.