Emenike'ye forma yok

Emenike'ye forma yok

SPOR Haberleri

Rize deplasmanında farklı galibiyette başrolü oynayan Sow-Webo ikisi Bursa karşısında da F.Bahçe'nin en önemli silahları olacak

Sezon başından beri forvetteki önceliği Emenike'ye veren, Nijeryalının yanında da Sow'u kullanan İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylardan sonra Webo'ya sarıldı ve eline geçen sonuçtan memnun kaldı. Emenike-Sow ikilisiyle gol yollarında sorun yaşayan Fenerbahçe'nin Sow-Webo çiftiyle Rize deplasmanında 5 kez ağları havalandırması Kartal'ın Bursa maçındaki tercihinde etkin oldu. Her fırsatta Webo ile çok iyi anlaştığını söyleyen Sow'un bu maçta 2 gol bulması, Sow'a asistleri yapan Webo'nun ayrıca 1 gol kaydetmesi, İsmail Hoca'ya Emenike'yi gönül rahatlığıyla kulübede tutma fırsatı sağladı. Kadıköy'de taraftarın Emenike'ye tepkisinden çekinen Kartal, Bursa karşısına da Sow-Webo ikilisiyle çıkma kararını netleştirdi.
Bütün planlarını galibiyet üzerine kuran İsmail Kartal'ın, Sow ve Webo'yu birbirine daha yakın olması için nbsp;oyun sisteminde de 4-2-3-1'den ziyade 4-4-2'ye daha sıcak baktığı öğrenildi. Meireles'in sakatlığı, Diego'nun yeni iyileşmesi nedeniyle Alper Potuk'a sarılan Kartal, genç yıldızı solda, Kuyt'ı ise sağda kullanırken, orta alanı Emre ile M. Topal'a teslim edecek. Egemen'in ardından Alves'in büyük ihtimalle maça yetişeceğinin belirtilmesiyle rahatlayan Kartal, kaleyi Volkan'a teslim ederken, beklerde Gökhan ve Caner görev yapacak. Bu kritik mücadeleye ideal kadrosuyla çıkacak olmanın rahatlığındaki Fenerbahçe'de oyuncuların motivasyonu da tavan yapmış durumda. 2009-10'da Kadıköy'deki 3-2'lik yenilginin ardından Bursa'ya karşı oynadıkları 12 maçta yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertliler galibiyetten son derece emin.
nbsp;M.Emin ULUÇ nbsp;
Emenike'ye forma yok

Transferi düşünmüyorum
Adı ayrılacak oyuncular arasında geçen Moussa Sow, "Aklımda transfer değil, şampiyonluk var" dedi. Tamamen Fenerbahçe'nin başarısına odaklandığını ifade eden Senegalli golcü, "Menajerime bana teklif getirmemesi için özellikle talimat verdim. Hakkımda çıkan transfer haberlerinin hepsi dedikodu. Türkiye'de olmaktan Fenerbahçe forması giymekten son derece mutluyum ve şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...