Şenol Güneş'ten Holmen tepkisi

Şenol Güneş'ten Holmen tepkisi

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün oynanan Fenerbahçe maçında Holmen'i oynatamadığı için tepki gösterdi.

Bursaspor'da Fenerbahçe'den kiralık olarak forma giyen Samuel Holmen, sözleşmede yer alan madde gereği bu akşam Sarı-Lacivertliler'e karşı forma giyemedi. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de bu duruma tepki gösterdi. Güneş, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "En formda oyuncum Samuel Holmen'i yönetimin yaptığı anlaşma nedeniyle oynatamıyorum. Bu yanlış bir durum. Futbolcu haklarına aykırı bir durum. Geçen sene Chelsea, Atletico Madrid maçında UEFA, Courtois'in oynamasını sağlamıştı" diye konuştu.


Öte yandan kendilerine ayrılan misafir tribününü büyük ölçüde dolduran Bursaspor taraftarları, takımlarına büyük destek veriyor. Karşılaşma öncesi takımlarını 'şampiyon' tezahüratları ile karşılaşan yeşil-beyazlı taraftarlar, Volkan Şen ve Serdar Aziz'e özel ilgi gösterdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...