Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Moussa Sow'a uluslararası övgü!

Moussa Sow'a uluslararası övgü!

SPOR Haberleri

Moussa Sow, ülkesi Senegal'de de övgü topladı. Ülke basını ve Fransız basınında maça geniş yer ayrılırken 3 puanın Sow'la geldiği duyuruldu.

Fenerbahçe'nin aldığı 4-3'lük Balıkesirspor galibiyetine attığı 2 golle büyük katkı yapan Moussa Sow, ülkesi Senegal'de de övgü topladı. Ülke basını ve Fransız basınında maça geniş yer ayrılırken 3 puanın Sow'la geldiği duyuruldu.L'Equipe'de Fenerbahçe'nin çılgın bir maç kazandığı aktarılırken, "Fenerbahçe için çılgın bir senaryo, Sow takımına yardım etti" ifadelerini kullandı.


Senegal ajansı, "Moussa Sow Fenerbahçe'de parladı" başlığını kullanırken, "Sow, alınan 4-3'lük galibiyetin en önemli mimarı oldu" yorumu yapıldı.Sen360 internet sitesi ise "Sow ve takım arkadaşları şampiyonluk yarışında aldıkları galibiyetle cesaret topladı" diye yazdı.
Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...