Aziz Yıldırım açılışlar için Hatay'da

/ Kaynak: İHA
Aziz Yıldırım açılışlar için Hatay'da

SPOR Haberleri  / İHA

Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temel atma töreni diğer bir dizi etkinliğe katılmak üzere Hatay'a gitti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Mithat Yenigün ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, bugün öğle saatlerinde Hatay'a ulaştı. Hatay Havalimanı'nda, Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy, Fenerbahçe Hatay Şube ve Hatay Dernek yöneticileri ile taraftarlar tarafından karşılanan başkan ve yöneticiler, ardından derneğin verdiği yemeğe katıldı.


Başkan Yıldırım ve yöneticiler, Hatay Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret ettikten sonra, Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu temel atma törenine katılacak. Hatay Fenerbahçe Spor Okulu ziyaretinin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş makamında ziyaret edilecek. Fenerbahçe Hatay Şubesi'nin açılışının ardından tanıtım balosu gerçekleştirilecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...