Burak Yılmaz'dan krallık itirafı

Burak Yılmaz'dan krallık itirafı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Akhisar karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin mimarı olan, 2 golün sahibi Burak Yılmaz maçtan sonra Lig TV mikrofonlarına konuştu.

Burak Yılmaz maçı değerlendirirken şunları söyledi: "Bazen 20 pozisyon geliyor atamıyorsun bazen pozisyon gelmiyor atıyorsun. Forvetin kaderi bu. Bugün şansta yanımdaydı belki. Antep maçında çok gol kaçırdım. Bugün hemen pozisyon gelsin gol atayım istiyordum. Antep maçını unutayım diyordum. Antep maçından sonra Hakan Balta'ya sarıldım teşekkür ettim. Puan kaybetseydim daha çok eleştirilirdim. Artık oyunun önemli olmadığı haftalar. 1-0 olsun bizim olsun. Biz sonuna kadar gitmek istiyoruz. Tüm maçlarımızı alınca şampiyonuz ama her maça tek tek bakıyoruz. Akhisar'ı tebrik ederiz. Biz istediğimizi aldık ve gidiyoruz."

Gol krallığı konusunda ise Burak şu yorumu yaptı:

"Eğer şampiyon olacaksak ben de gol kralı olacaksak mutlu olurum. Ama benim yarışım şampiyonluk için. Gol krallığı o kadar önemli değil."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...