GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
21 dakika önce

Fenerbahçe'de seçim öncesi kritik zirve! Ali Koç ve Sadettin Saran bir araya geliyor

Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi Ali Koç ile başkan adayı olduğunu açıklayan Sadettin Saran bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşme 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Spor - Spor
33 dakika önce

Ankaragücü'nden PFDK sevklerine ilişkin sert açıklama! 'Zavallı bir helalleşme çabası'

MKE Ankaragücü, PFDK sevkleriyle alakalı sert bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Beşiktaş taraftarının yaptığı tezahüratlardan bahsedilirken, 'Zavallı bir helalleşme çabası olarak yorumluyoruz' ifadeleri kullanıldı.
Spor - Spor
1 saat 21 dakika önce

Zaha kararını verdi! Yıldız oyuncunun menajeri transfer çalışmalarına başladı

Galatasaray'da fazla süre alamayan yıldız oyuncu Wilfried Zaha, kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı. Zaha'nın menajeri, yıldız oyuncuya yeni kulüp bulmak için harekete geçti.
Spor - Spor
1 saat 35 dakika önce

PSG, Mbappe'nin alternatifini İtalya'da buldu! Napoli'nin yıldızı Fransa yolunda

PSG, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe'nin yerine transfer yapmak için hazırlanıyor. Fransız kulübünün hedefinde Napoli'nin yıldız kanat oyuncusu var. Luis Enrique'nin listesinin başında Kvaratskhelia olduğu öğrenildi.
Spor - Spor
2 saat önce

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yerine gelecek teknik direktör belli oluyor

Yeni sezonda devam etmesi beklenmeyen İsmail Kartal'ın yerine teknik direktör bakan Fenerbahçe başkan adayları aradığı isimleri netleştirdi.
Spor - Spor
2 saat 26 dakika önce

Engerek yılanının saldırısına uğrayan milli sporcu yoğun bakıma alındı! Fenerbahçe devreye girdi

Engerek yılanı tarafından ısırılan milli boksör Rabia Topuz, yaşam mücadelesi veriyor. Genç sporcunun antrenöründen sağlık durumu hakkında bilgi verildi.
Spor - Spor
3 saat 39 dakika önce

TFF tarih vererek duyurdu! Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadyum belli oluyor

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası finalinin stadyumu için harekete geçti.
Spor - Spor
3 saat 54 dakika önce

Süper Lig devinden Atakan Karazor hamlesi! Stuttgart ile görüşülecek

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart forması giyen Atakan Karazor ile Süper Lig'den ilgilenen takımlar olduğu belirtildi. Orta saha arayışları olan Galatasaray'ın da Atakan ile ilgilendiği öğrenildi.
Spor - Spor
4 saat 41 dakika önce

Galatasaray'dan tarihi geçen rekor! Sadece 15 saniye sürdü! Taraftarlar isyan etti

Süper Lig'de üst üste ikini şampiyonluğuna yakın olan Galatasaray, gelecek sezon için çıkarılan kombilerin bittiğini duyurdu.
Spor - Spor
5 saat 14 dakika önce

Ozan Tufan gönlünden geçeni açıkladı! 'Orada olmayı istiyorum'

Hull City forması giyen Türk futbolcu Ozan Tufan, EURO 2024 öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'ya 'hazırım' mesajı verdi.
Spor - Spor
5 saat 44 dakika önce

Arda Güler'den sürpriz ziyaret! Futbolculara verdiği hediye 'helal olsun' dedirtti

La Liga devi Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, İspanya'da bulunan U-14 Milli Takımı oyuncularıyla bir araya geldi.
Spor - Spor
7 saat 14 dakika önce

Şanlurfa'da sürpriz derbi! Fenerbahçe ve Galatasaraylı öğrenciler sahaya çıktı

Şanlıurfa'da bulunan bir okulda Fenerbahçe ve Galatasaray formalarıyla sınıflar arası maç yapıldı. Sosyal medyada yayınlanan video yoğun etkileşim aldı.
Spor - Spor
8 saat 19 dakika önce

Galatasaray'da Batshuayi sesleri! Gerçek açığa çıktı! İşte sözleşme detayları

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'nin Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öne sürüldü. Milli oyuncunun sözleşme detayları ortaya çıktı.
Spor - Spor
8 saat 55 dakika önce

Genç futbolcu trafik kazasında hayatını kaybetti

Kocaeli futbol takımlarından Darıca Spor U17'de forma giyen Bayram Gaymaz, geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti.
Spor - Spor
9 saat 14 dakika önce

Galatasaray'da Sacha Boey üzüntüsü! Dev bonus son dakikada kaçtı

Devre arası Galatasaray'dan 30 milyon euro + bonuslar karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Türk futbol tarihinin en pahalı satışı olarak kayıtlara geçmişti. Fransız yıldız için belirlenen bonus maddesinin Bayern Münih - Real Madrid maçında kaçması taraftarları üzdü.
 - Fenerbahçe yeni başkanını seçiyor
9 saat 55 dakika önce

Ali Koç adaylık için son kararını verdi! Fenerbahçe yeni başkanını seçiyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulda aday olmaya karar verdiği belirtildi.
Spor - Spor
10 saat 33 dakika önce

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum'dan Muslera, Sneijder ve Erden Timur açıklaması

Galatasaray'ın 25 Mayıs'ta düzenleneceği olağan seçimli genel kurulda başkan adaylığını açıklayan Süheyl Batum, basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.
 - Tükenmişlik sendromu!
12 saat 6 dakika önce

Tükenmişlik sendromu! Fenerbahçe’de şampiyonluk hayali kuran kimse kalmadı

Kaçırdığı kupaları Süper Lig’le telafi etmeyi uman sarı lacivertliler Konya’da tükendi. Samandıra’da oyuncuların ne keyfi var ne motivasyonu...
Spor - Spor
12 saat 12 dakika önce

Hasan Arat: Üç sezondur kasım ayında havlu atıyoruz, bu kabul edilemez

Beşiktaş’ın patronu, “Bir takıma bu kadar çok Afrika Kupası’na gidecek oyuncu alınmaz. Orada bir ay kaybettik. Beşiktaş’ta ağır şeyler yaşanmış. Çok şey değişecek” dedi
Spor - Spor
19 saat 29 dakika önce

Bayern Leverkusen tarih yazmaya devam ediyor! Yenilmez şampiyon 59 yıllık rekoru kırarak finalde!

Almanya Bundesliga'da şampiyon olarak dikkatleri üstüne çeken Xabi Alonso yönetimindeki Bayern Leverkusen, Roma engelini aşarak UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldi.
Spor - Spor
19 saat 33 dakika önce

Komşudan tarihi başarı! Olympiakos UEFA Konferans Ligi'nde finalde!

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos, Aston Villa'yı 2-0 mağlup etti. Yunan temsilcisi bu skorla birlikte adını finale yazdırdı.
Sona Git