Hamzaoğlu oyuncularını uyardı: 'Sıkı presle bitireceğiz'

Hamzaoğlu oyuncularını uyardı: 'Sıkı presle bitireceğiz'

SPOR Haberleri

İlk golü atmaları halinde 3 puana ulaşacaklarını savunan G.Saray'ın hocası, Beşiktaş'ı Arena'da yüksek tempoyla durdurmak istiyor

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Galatasaray, yarın sahasında oynayacağı Beşiktaş maçından mutlak üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, kritik 90 dakika öncesinde Beşiktaş'a sıkı presle nefes aldırmamayı hedefliyor. Son karşılaşmalarda ikinci yarıdaki futboluyla sonuca giden sarı-kırmızılılarda Hamzaoğlu, oyuncularına tam saha pres emri verdi. İlk dakikadan itibaren oyunda üstünlüğü ele geçirmeyi planlayan sarı-kırmızılıların hocası, hücum organizasyonlarında Wesley Sneijder'in kalitesine güveniyor. Presin yanı sıra ayağa paslarla moralsiz Beşiktaş'ı oyundan düşürmek isteyen Hamza Hamzaoğlu oyuncularına, "Stres ve panik yapmanızı istemiyorum. Bu kez erken gollerle sonuca gideceğimize eminim. İlk golü atmak çok önemli. Alacağımız üç puanla şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha döneceğiz" diye konuştu.
Chedjou yok Selçuk zor
Bu arada G.Birliği maçında sakatlanan Selçuk İnan'ın derbide oynayıp oynamayacağı bugün netlik kazanacak. Deneyimli oyuncunun derbide yer almaması halinde Emre Çolak, Melo'nun yanında forma giyecek. Aurelien Chedjou'nun henüz fiziksel olarak hazır olmaması nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, Beşiktaş derbisinde Semih Kaya-Hakan Balta ikilisini bozmayacak. nbsp;
Muslera kaleye duvar örüyor
Galatasaray'da son haftaların en formda ismi şüphesiz Fernando Muslera, Türkiye kariyerinde daha önce 21 derbi maça çıktı. Uruguaylı file bekçisi, 18'i Süper Lig, 3'ü Süper Kupa maçı olmak üzere 21 derbide toplam 20 gol yedi, 8 derbiyi de gol yemeden bitirdi. Muslera, Beşiktaş ile yapılan maçların 5'inde kalesini gole kapatmayı başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...