Trabzonspor, Hacıosmanoğlu dönemindeki 100. maçına çıkacak

Trabzonspor, Hacıosmanoğlu dönemindeki 100. maçına çıkacak

SPOR Haberleri

Ligin son haftasında Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu dönemindeki 100. resmi karşılaşmasına çıkacak.

Bordo-mavililer, 26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Hacıosmanoğlu döneminde, ligde 67, Avrupa Ligi'nde 24, Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 olmak üzere toplam 99 karşılaşma oynadı. Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 45 galibiyet, 30 beraberlik, 24 mağlubiyet aldı. Trabzonspor, Hacıosmanoğlu döneminde ligdeki 67 karşılaşmada 29 galibiyet, 22 beraberlik, 16 mağlubiyet elde etti. 2013-2014 sezonunda 34 maç sonunda 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 53 puan toplayarak, ligi 4. sırada tamamlayan Karadeniz ekibi, bu sezon da ligin son haftası öncesi 15 galibiyet, 11 beraberlik, 7 mağlubiyetle 56 puanla 6. sırada yer alıyor. Avrupa'da iki kez gruplara kalma başarısı Trabzonspor, Hacıosmanoğlu döneminde iki sezonda da Avrupa Ligi'nde gruplara kalıp, 2. tura yükselme başarısı göstermişti.

Hurma bugün imzalıyor
Trabzonspor, Kayserispor'daki genel menajerlik görevinden ayrılan Süleyman Hurma ile sportif direktörlük için anlaşmaya vardı. Trabzon'a gelecek Hurma ile bugün saat 15.00'te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sözleşme imzalanacak. Süleyman Hurma imza töreninin ardından kulüpte sportif direktörlük görevine başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...