Demba Ba, Bilic'e övgüler yağdırdı

Demba Ba, Bilic'e övgüler yağdırdı

SPOR Haberleri

Senegalli oyuncu, West Ham'ın radarında olan Beşiktaş'ın hocası için "Premier Lig'de rahatlıkla çalışacak kapasitede" dedi

Beşiktaş'ın Senegalli forveti Demba Ba, İngiliz basınına konuştu, hocası Slaven Bilic'i övdü. Daily Mirror gazetesine bir röportaj veren yıldız golcü, West Ham United'ın yeni teknik direktör adayları arasında yer alan Hırvat teknik adamın Premier Lig ekibini rahatlıkla çalıştıracak kapasitede olduğunu söyledi. Yıldız forvet, "Bilic tam bir motivasyon ustası. Oyuncularına çok yakın, Beşiktaş'ta genç bir takıma sahibiz. Bize çok yardımcı oldu. İyi bir insan. Alman mentalitesine sahip. Futbolda Alman mentalitesi çok işe yarar. Çünkü onlar çok disiplinlidir ve futboldaki doğru şeyleri yaparlar. Bilic de böyle… Kendisi iyi bir tercih olur" dedi.
Gollerimi onun için attım
Demba Ba, "Eğer İngiltere'ye giderse burada başarılı olacaktır. Saha kenarında biraz sert ve kaba gibi görünür ama aslında çok sakin ve futbolcularına karşı çok yumuşaktır. Tam bir dert ortağıdır. Kim olursanız olun yanına giderek konuşabilirsiniz, kapısı herkese açıktır. Bana çok güven aşıladı. Her zaman bana en iyi olduğumu söyleyip durdu. Ben de günün sonunda onun ve Beşiktaş için gollerimi attım" değerlendirmesinde bulundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...