Lucescu'dan Beşiktaş itirafı!

Lucescu'dan Beşiktaş itirafı!

SPOR Haberleri

Slaven Bilic'e veda edecek olan Beşiktaş'ın teknik direktör aday sıralamasında bir numara olan Mircea Lucescu için temaslar sürüyor.

Yakın çevresine Beşiktaş ile görüşmelerin sürdüğünü ama başkan Rinat Akhmetov'un da kendini bırakmak istemediğini söyleyen Lucescu sözleşmesi bitmesine rağmen 11 yıldır görev yaptığı kulübünden ayrılma konusundaki kararsızlığını tam olarak yenebilmiş değil. Rinat Akhmetov'un ikna edilmesi zor bir adam olduğunu belirten Lucescu, Beşiktaş ile henüz biten bir transfer anlaşmasının olmadığını da ifade ediyor.

Lucescu konusunda beklemeye geçen başkan ve transfer komitesi ise en geç önümüzdeki haftaya kadar bu konuyu olumlu veya olumsuz sonuca bağlamak istiyor. Siyah beyazlılar bu sürenin sonunda Lucescu'dan kesin bir cevap alamaz ise yeni bir yol haritası çizerek diğer aday olan Şenol Güneş için harekete geçecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...