Bilic zehir zemberek konuştu: Bu kadroyla bu kadar olurdu!

Bilic zehir zemberek konuştu: Bu kadroyla bu kadar olurdu!

SPOR Haberleri

Bilic, "Onların kalesinde Muslera, bizde üçüncü kaleci vardı. Kadro derinliğimiz de yoktu" dedi.

Derbinin ardından Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan Teknik Direktör Slaven Bilic, üçüncülüğü 'normal' karşıladı. Kadro kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde kaldıklarını ifade eden Hırvat teknik adam, "Galatasaray'ın yedekleri arasında geçen yıl Napoli'de oynayan Pandev ve Dzemaili var. Bizim en iyi oyuncumuz ancak dünya futbolunu yakından bilenlerin tanıyacağı Atiba. Diego, Fenerbahçe'de yedek ama bizde kilit bir isim olurdu. Kuyt hücumda üç bölgede oynayabiliyor, Emre gibi İnter'de, Newcastle'da, Atletico Madrid'de oynamış önemli isimleri var. Mehmet Topal'ın eve geri dönmesine Valencia çok zor razı oldu. Galatasaray'ın kalesini Muslera koruyor. Bizim kalemizde ise üçüncü kaleci vardı. Günay kötü demiyorum ama sonuçta üçüncü kaleciydi. Nasıl üçüncü bitirmeyecektik yani? Bazı maçları çözecek kaliteyi aradık. Demba Ba'nın yetenekleri, Gökhan Töre'den gelecek ilhamla yaşadık" diye konuştu. nbsp;
Brugge için uyardım ama…
Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'in derbide attığı gole de değinen Bilic, "Sneijder, Fenerbahçe'ye goller ve bize gol attı. Şutu attığını gördüğümde hedefi bulmamasını istedim ama tıpkı daha önce birçok kez olduğu gibi içeri girdi" dedi. nbsp;Stat konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Hırvat teknik adam, Türkiye'de sadece 3 takım varmış gibi yanlış bir algının olduğunu belirterek, "Herkes herkesi yenebilecek oyunculara sahip. Avrupa maçlarının ardından yüzde 80'lik eforla maçlarınızı kazanacağınıza güvenemezsiniz" ifadelerini kullandı. Liverpool zaferi sonrası oyuncularını Club Brugge maçına konsantre edemediğini söyleyen Hırvat çalıştırıcı, "Onların nasıl iyi bir takım olduğunu anlatamadım, beni dinlemediler" derken, "Sonuçta unutulmaz iki yıllık muhteşem bir tecrübe yaşadım. Beşiktaş'a iyi şanslar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Bilic'ten rekorlu veda nbsp;
Beşiktaş Yönetimi'nin önümüzdeki sezon yolla devam etmeme kararı aldığı Bilic, siyah-beyazlı takımla bugün son kez görev yapacak. Hırvat teknik adam, giderayak siyah-beyazlılarda bir sezonda en fazla maça çıkan antrenör unvanına sahip olacak. Bu sezon 3 kulvarda toplam 54 maça çıkan Bilic, ligde bu yıl 20 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 6 beraberlikle 66 puan topladı. Beşiktaş, Bilic yönetimine bu sezon Avrupa Kupaları'nda 6 galibiyet, 4 mağlubiyet, 4 de beraberlik aldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...