Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya şampiyonu Fenerbahçe'de

Dünya şampiyonu Fenerbahçe'de

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Grundig, son dünya şampiyonu ABD Milli Takımı'nın kaptanı Dietzen'i transfer etti. Ayrıca Avustralyalı Rouke ile anlaşıldığı iddia edildi.

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde 2014-15 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Grundig, yıldız transferlerine devam ediyor. Daha önce kadrosuna Vakıfbank'tan Gizem Karadayı, Eczacıbaşı Vitra'dan Şeyma Ercan, Trabzon İdmanocağı'ndan Ergül Avcı ve Polonyalı Katarzyna Skorupa'yı katan sarı lacivertliler, süper bir transfer daha yaptı...

Son Dünya şampiyonu ABD Milli Takımı'nın kaptanı Christa Harmotto Dietzen, yeni sezonda Fenerbahçe Grundig forması giyecek.

Dünya şampiyonu Fenerbahçe'de

Dünyanın en kariyerli voleybolcuları arasında yer alan Dietzen, 2014'teki Dünya şampiyonluğunun yanı sıra, 2012 Londra Olimpiyatları'nda gümüş madalya ve 2011 ile 2012 Dünya Grand Prix'lerinde altın madalya kazandı.

27 yaşında ve 1.92 metre boyundaki orta oyuncu Dietzen, geçen sezon Güney Kore'nin Heungkuk takımında forma giydi.

Öte yandan, 'voleybolunsesi.com'un haberine göre Fenerbahçe Grundig, Avustralyalı pasör çaprazı Rachel Rouke'yi de (üstte) transfer etti. Geçen sezon Christa Harmotto Dietzen ile aynı takımda forma giyen Rouke, 27 yaşında ve 1.88 metre boyunda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...