Teknik direktörlük için 1 numaralı aday o!

Teknik direktörlük için 1 numaralı aday o!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Patrick Vieira ismi teknik direktörlük için 1 numaraya oturdu.

Vieira konusunda yönetim, sessizliğini korurken, Fransız teknik adamın Fenerbahçe dışındaki tek talibi Newcastle United dün transferden çekildiğini açıkladı. Manchester City'de futbolu bıraktıktan sonra U21 takımı antrenörlüğü yapan, şu anda Elit Gelişim Direktörlüğü görevini yürüten Vieira'nın, A takım çalıştırmak için F.Bahçe'nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.


1.5 MiLYON PAUND KAZANIYOR


Manchester City'den yıllık 1.5 milyon Pound (yaklaşık 6.1 milyon TL) kazanan 39 yaşındaki hocanın, F.Bahçe'nin yeni sportif direktörü Terraneo'yla yakın dost olduğu ve birlikte çalışmaktan keyif duyacağını söylediği belirtildi. F.Bahçe yönetimi, Vieira ismine 'Başarıya olan açlığı' nedeniyle sıcak bakıyor. Ayrıca Vieira'nın uluslararası arenadaki saygınlığı ve maliyetinin yüksek olmaması tercih sebepleri arasında.


GELEN HER BAŞKAN ÇALIŞIR


Yıldırım, geleceğinin mahkemeden çıkacak karara bağlı olması nedeniyle geçiş sürecini Vieira ile başarıyla geçebileceğine inanıyor. Fransız çalıştırıcının başarılı olması halinde yeni gelecek yönetimin kendisiyle devam edebileceği fikrinde. Gerek futbolculuk döneminde gerekse sonraki kariyerinde liderlik vasıfları yüksek olan Vieira geleceğin elit hocaları arasında gösteriliyor.
Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...