Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eto'o'dan şampiyonluk mesajı

/ Kaynak: DHA
Eto'o'dan şampiyonluk mesajı

SPOR Haberleri  / DHA

Süper Lig'in yeni yıldızı Eto'o, 'Barselona ve İnter'de şampiyonlar ligini kazandım, belki Antalyaspor da Türkiye ligini kazanacaktır' dedi.

Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o, geçen perşembe günü Antalya Havalimanı'nda kulübün Genel Müdürü Adem Kart ve idari menajeri Cem Deda ile çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım hesabından yayınladı.

Eto'o, fotoğrafın altına Antalya ve Antalyaspor hakkındaki düşüncelerini İngilizce yazdı. Eto'o, fotoğrafın altında şu mesajı paylaştı:

'Bu fotoğrafı, bu fırsatı mümkün kılan kulüp yöneticileri ve menajerlerle geçtiğimiz perşembe gecesi Antalya Havalimanı'nda çektik. Antalyaspor ile 3 yıllık anlaşma yaptığımı gururla bildirmek isterim. Bu kararı vermeden önce şehir ve takımı ziyaret etmeye gittim. Şehir benim yaşımdaki bir insana zorlu, yeni ve güzel görevler için hayal kurmaya ve hayal kurmaktan vazgeçmemek gerektiğinin farkına varmamı sağladı. Yeni proje, yeni stadyum, yeni oyuncular ve takımın yeni felsefesi, fevkalade ülke olan Türkiye'nin futbol geçmişini kesinlikle değiştirecek. Bu zorlukların değeri sadece ne kadar hırslı olduğunla ve bağlı olduğun kişisel değerlerle ilgilidir. Barselona ve İnter'de şampiyonlar ligini kazandım. Belki Antalyaspor da Türkiye ligini kazanacaktır. Benim nihai memnuniyetim, mütevazi katkılarımla hayallerin yerine getirilmesidir. Ve şimdi 7 Temmuz'da Antalya'ya geleceğim. Antalyaspor'un mükemmel taraftarıyla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Desteğini sürdüren taraftara teşekkür ediyorum.'

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...