Fener'den Bursa'ya hücum

Fener'den Bursa'ya hücum

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Bursaspor'a kancayı taktı

nbsp; gt; M.Emin ULUÇ

Sezon biter bitmez yeşil-beyazlıların gol kralı Fernandao ile milli sağ beki Şener'in işini bitiren sarı-lacivertliler, şimdi de Ozan Tufan ve Volkan Şen'i İstanbul'a getirmek için atağa kalktı. Emre Belözoğlu'nun nbsp;vedasıyla önemi biraz daha artan Ozan Tufan'ın işini bitirmeye kararlı olan Fenerbahçe Yönetimi, genç yıltdızla bilikte Volkan Şen için 7 milyon avro nakit paranın yanı sıra Holmen, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'dan oluşturdukları paketin kabul görmemesi üzerine yeni bir hamle yapmakta gecikmedi.
Geçen sezon Bursa'da kiralık olarak forma giyen Holmen'i kabul eden yeşil-beyazlıların maliyetleri yüksek, performansları düşük Mehmet Topuz ile Serdar Kesimal'ı reddetmesi üzerine kartlar yeniden dağıtıldı. Bursa'ya Ozan Tufan'ı almakta kararlı olduğunu ileten sarı-lacivertli yönetim, bu sefer farklı bir politika izledi ve yeşil-beyazlıların transfer için taleplerini sorguladı. Bursa cephesi, Ozan ve Volkan'a karşılık, 7 milyon avronun yanında Holmen ve Hakan Cinemre'nin bonservisini isterken, Stoch'u da kiralık olarak talep etti. Fenerbahçe Yönetimi, bu konudaki son kararı Teknik Direktör Pereira'ya bırakırken, Portekizlinin nihai kararını kamp sonunda vereceği öğrenildi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...