Galatasaray'da hedef Maxi Pereira!

Galatasaray'da hedef  Maxi Pereira!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig için önümüzdeki sezonun çalışmalarını yapan Galatasaray'da gündemde olan konulardan birisi de sağ bek transferi.

Başarı ile tamamlanan geçen sezonun ardından temmuz başında yeni sezonun açılışını yapan Galatasaray, eksik bölgelerine takviye arayışında. Forvet ve kanat isimleri üzerinde yoğunlaşan, Melo'nun ayrılığı halinde de orta saha arayacak olan Galatasaray'da eksik bölgelerden birisi de sağ bek. Tarık'tan memnun olmayan, Sabri'nin de alternatifinin olmadığını düşünen sarı kırmızılı ekip, bu bölgeye üst düzey bir isim düşünüyor:


Maxi Pereira



Sekiz yıldır formasını giydiği Benfica ile sözleşmesi bu yaz biten ve takımda kalmayacağının sinyallerini veren Maxi Pereira, Avrupa'nın en üst düzey sağ beklerinden birisi olarak gösteriliyor. Maxi Pereira aynı zamanda Uruguayda Fernando Muslera ile takım arkadaşı. Uruguay basınında çıkan haberlere göre, Maxi Pereira için atağa kalkan Galatasaray, oyuncuya 3 milyon euroluk bir teklif yaptı. Beşiktaş'ın da ilgisinin olduğu fakat Andreas Beck transferi ile Galatasaray'ın tek kaldığı iddia edildi. Ve Record'a göre Maxi Pereira da Galatasaray'a gelmek isityor.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...