Fenerbahçe Van Persie'nin menajeriyle el sıkıştı

Fenerbahçe Van Persie'nin menajeriyle el sıkıştı

SPOR Haberleri

En büyük transfer bombasını Robin van Persie ile patlatmak isteyen Fenerbahçe'de dün çok önemli bir zirve gerçekleşti...

Sarı-Lacivertliler, önceki gün İstanbul'a getirdikleri Van Persie'nin menajeri Cornelis Jacobus Vos ile görüşmüştü. Kulüp binasında başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter Mahmut Uslu ve menajer Cornelis Vos arasında yapılan zirve sabah saat 10.00'da başladı.

Yıldırım ve Uslu, Manchester United'lı golcüyü transfer etmeyi çok istediklerini ve bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirtip "Yeni bir takım kuruyoruz. Hedefimiz Avrupa'da ses getirmek. Bu nedenle Van Persie gibi bir ismin bizimle olmasını istiyoruz" dedi...

EL SIKIŞTILAR

Rakamsal konular da masaya yatırılırken para konusunda iki tarafın el sıkıştığı öğrenildi. Manchester United ile de bonservis konusunda anlaşmaya ramak kaldığı belirtilirken Robin van Persie'nin cumartesi günü yani yarın özel uçakla İstanbul'a gelerek imza atmasının beklendiği ifade edildi.

Fenerbahçe Van Persie'nin menajeriyle el sıkıştı

HOOIJDONK: FENERBAHÇE OCAK AYINDAN BERİ İSTİYOR

İngiliz basını da Robin van Persie ile ilgili haberlere geniş yer veriyor. Mirror'a göre Hollandalı golcünün Manchester United'dan ayrılıp Fenerbahçe'ye gitmesi için Pierre van Hooijdonk büyük bir çaba gösteriyor.

Haberde Hooijdonk'un da sözlerine yer verilirken,"Fenerbahçe'nin ocak ayından beri Van Persie ile ilgilendiği yönünde bilgim var" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Van Persie'nin menajeriyle el sıkıştı

Aziz Yıldırım'ın istediği oldu!

Yeni sezon için kadroda değişime giden ve radikal kararlar alan Sarı-Lacivertlilerde en önemli gündem maddesi Nani transferi olmuştu. Portekizli yıldızın menajerlerinin kulüp binasında yönetimle yaptığı görüşmeyle başlayan süreç 2 Temmuz'u 3 Temmuz'a bağlayan gece transferin resmi olarak açıklanmasıyla son buldu.

Fenerbahçe Van Persie'nin menajeriyle el sıkıştı

Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, transferin camianın zor günler yaşadığı 3 Temmuz tarihine yetiştirilmesi için özel bir çaba harcadı ve bu isteği gerçekleşmiş oldu.

Transferi açıklanan Nani, pazar günü İstanbul'da olacak. Portekizli yıldızı pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...