Fenerbahçe uçan Hollandalı için de imza masasını hazırladı

Fenerbahçe uçan Hollandalı için de imza masasını hazırladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, İngiliz deviyle el sıkıştı. Robin Van Persie'nin de bugün İstanbul'a gelerek imzayı atması bekleniyor

Transfer piyasasına fırtına gibi dalan ve son olarak Nani transferiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmaya çok yakın. Henüz Nani yankıları dinmemişken, sarı-lacivertliler Robin Van Persie'nin de işini bitirme aşamasına geldi. Tecrübeli hoca Van Gaal'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Hollandalı golcü için Manchester United'la el sıkışan Fenerbahçe'nin, golcü oyuncunun da gönlünü fethetmesi an meselesi. İlk etapta Türkiye'ye soğuk bakan ve gelmemek için ayak direten 31 yaşındaki yıldız, fikrini değiştirmiş durumda. Fenerbahçe'nin eski oyuncuları Van Hooijdonk ve Kuyt'ın yakın markajıyla fikir değiştiren Van Persie'nin para konusundaki inadı da kırılmak üzere.
Uçak onu bekliyor nbsp;
Fenerbahçe'ye kariyerindeki son transfer olarak bakan Van Persie'nin yıllık 6 milyon avroluk talebini reddeden sarı-lacivertli yönetim buna rağmen, Hollandalı yıldıza verdiği değeri çok iyi yansıtmış durumda. Hollandalı için şu ana kadar masaya en iyi teklifi koyan Fenerbahçe yıllık 4 milyon avrodan 3 sezonluk imza attırmak istediği tecrübeli golcünün inadını kırmak üzere. İngiliz basını Manchester United'ın da tam desteğini alan Fenerbahçe'nin Van Persie'yi İstanbul'a götürmek için bütün detayları düşündüğünü belirtirken, Hollandalı yıldızın İstanbul'a götürecek özel bir uçağın bile ayarlandığını belirtti. İngiliz ve Hollanda medyası başta olmak üzere herkes Van Persie'nin bugün İstanbul'da olmasını bekliyor. gt; M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...