Constant: Şota ile uyumluyuz

Constant: Şota ile uyumluyuz

SPOR Haberleri

Geçen sezon problemler yaşayan Gineli yıldız, Gürcü teknik adamla aralarında çok iyi bir iletişim olduğunu söyledi

Kevin Constant'ı kadro dışı bırakan Ersun Yanal, yönetimden gelen 'af' taleblerine dayanamayıp istifa etmişti. Yanal'ın ayrılmasına sebep olan Gineli yıldız ise yeni sezonda beyaz bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Hollanda kampında basın toplantısı düzenleyen Constant, öncelikle Trabzon'da kalmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Gineli oyuncu, takımla yolları ayrılan Ersun Yanal tarafından neden kadro dışı bırakıldığının sorulması üzerine "Geçmiş bizim için geride kaldı, o dönem o şekilde kapandı. Bizim için gelecek daha önemli" diye konuştu.
Türkçe öğrenecek
Yeni teknik direktör Şota Arveladze ile kısa bir dönemdir birlikte olduklarını belirten Constant, "Onun bana verdiği güven, benim ona yapmak istediklerimi anlatış şeklimle, birbirimizi yakaladığımızı ve aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum" dedi. Trabzon şehrini çok sevdiğini de belirten yıldız oyuncu, "Şehrin futbolla yatıp kalkması kendi seviyemi göstermek için en büyük motivasyon kaynağı. Bu sezon daha fazla grubun parçası olarak kendimi hissetmeliyim. Daha fazla Türkçe kelimeler öğrenip, arkadaşlarımla, yerel futbol ortamıyla daha çok kaynaşmalıyım" ifadesini kullandı.
Sol bek de oynarım"
Constant görev verilen her bölgede elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır. Genelde orta alanda forma giydiğini belirten Gineli yıldız, "Hocam beni sol bek düşünürse kendimden emin şekilde sol bekte de oynarım" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...