Galatasaray'da sol kanat Podolski'ye emanet

Galatasaray'da sol kanat Podolski'ye emanet

SPOR Haberleri

Podolski transferiyle eli rahatlayan teknik patron Hamzaoğlu, 4-2-3-1 sisteminde ileri üçlünün solunda yeni yıldızını oynatacak.

Marsilya'dan Ayew'i alamayan Galatasaray yönetimi, Podolski hamlesiyle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yüzünü güldürdü. Başarılı teknik adam, Alman yıldızı 4-2-3-1 düzeninde ileri üçlünün solunda kullanacak. Geçen sezonun sonuna doğru sağ kanatta görev yapan ve Mersin İY ile Beşiktaş maçlarında kritik goller atan Yasin yine aynı bölgede oynatılacak. Yasin ile Podolski'nin ortasında Sneijder, ileri uçta ise Burak olacak. Hamza Hamzaoğlu, ayrılmak isteyen Felipe Melo'nun durumuna göre ön libero takviyesine karar verecek. Galatasaraylı yöneticilerin Muslera'ya yedek olacak yerli bir file bekçisi arayışları da sürüyor. BU KEZ


ÇAYLAR PODOLSKİ'DEN nbsp;
Lukas Podolski'nin çay sevdası Galatasaray yönetimini de harekete geçirdi. İmza töreninde çay servisi yapıldığı an mutluluğu gözlerinden okunan Alman futbolcuyu çay reklamlarında oynatmak için yönetim düğmeye bastı. Hafta içi Çaykur ve Lipton firmalarıyla kulüpte görüşmeler yapılması bekleniyor.


Galatasaray diziliş
Galatasaray diziliş
Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...