Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Casillas Porto yolcusu

Casillas Porto yolcusu

SPOR Haberleri

İspanyol devlet televizyonu TVE, 25 yıldır Real Madrid kaleciliği yapan İker Casillas'ın Portekiz'in FC Porto takımına transfer olacağını iddia etti.

İspanyol devlet televizyonu TVE, Real Madrid'in kaptanı, kaleci İker Casillas'ın Portekiz'in Porto kulübüne transfer olacağını ileri sürdü. Real Madrid'in Casillas için Porto'dan yazılı transfer teklifi aldığını duyuran TVE, İspanyol kulübünün, emektar futbolcusu Casillas'ın ayrılmak istemesi halinde kendisine kolaylık sağlama kararı aldığını savundu.
Real Madrid ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki Casillas, sezon başına 7 milyon avro kazanırken, Porto'ya transferi durumunda da aynı ücreti istediği belirtildi. Ayrıca Porto'nun teknik direktörü Julen Lopetegui'nin İspanya Milli Takımı'nın eski kaleci çalıştırıcısı olduğu ve Casillas ile aralarının çok iyi olduğu hatırlatıldı.
Bu arada Real Madrid'in Casillas'ın yerine almak istediği David De Gea'nın bugün kulübü Manchester United ile sezon öncesi hazırlık çalışmalarına başladığı bildirildi. Real Madrid'in De Gea'yı transfer etmeden Casillas'ın ayrılmasını garanti etmek istediği de ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...