Terraneo Hollandalı yıldız için Ada'da

Terraneo Hollandalı yıldız için Ada'da

SPOR Haberleri

Kjaer, Fabiano, Abdoulaye ve Nani operasyonlarını başarıyla sonlandıran Terraneo, Van Persie'yi getirmek için İngiltere'ye uçtu.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, müthiş tatlarla bezediği transfer pastasına son aromasını katmak için İngiltere'ye uçtu. Hepsi bir yana Luis Nani transferini bitirerek tüm dünyanın gözlerinin sarı-lacivertlilere çevrilmesini sağlayan İtalyan, şimdi de Robin Van Persie'yi getirmek üzere yollara düştü. Göreve geldiğinden bu yana Avrupa-Türkiye hattında mekik dokuyan tecrübeli futbol adamı, Manchester United'la yöneticilerle son kez masaya oturacak ve detayları çözerek Hollandalı golcünün transferine noktayı koyacak. Fenerbahçe'nin bugün KAP'a bildirmesi beklenen Robin Van Persie'nin yarın Terraneo'yla birlikte İstanbul'a geleceği ve 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Mikel için son hamle
Ancak Giuliano Terraneo'nun tek görüşmesi Van Persie için olmayacak. İtalyan, uzun zamandır temasta olduğu Obi Mikel için de Chelsea'yle son bir görüşme yapacak. Jose Mourinho yeni sezon kadrosunda düşünmediği 28 yaşındaki Nijeryalı orta saha için Maviler'e son bir teklif sunacak olan Terraneo'nun Van Persie'yle aynı uçağa Mikel'i de bindirebileceği belirtiliyor. Emre ve Selçuk'un ayrılmasından sonra orta saha için sadece Brezilyalı Josef de Souza'yla anlaşan sarı-lacivertlilerin bu mevkii için bir oyuncu dha düşündükleri ancak çok da ısrarcı olmadıkları belirtiliyor. Fenerbahçe, Mikel'in transferi gerçekleşmezse Luka Milivojevic için Olimpiakos'tan, Ozan Tufan için de Bursa'dan cevap bekleyecek. gt;M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...