Onur Kıvrak: Yine şampiyon olacağız

Onur Kıvrak: Yine şampiyon olacağız

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, bordo-mavili kulübün Hollanda kampında bir basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor'da olmaktan gurur duyduğunu belirten başarılı eldiven, "Geldiğimde 19 yaşındaydım şimdi 27 oldum. Bir şampiyonluk hasreti var demiyorum. Biz o hasreti 2010-2011'de sonlandırdık. İnşallah yeni şampiyonluklar, yeni kupalar getireceğiz. Kanımızın son damlasına kadar bunu sahada göstereceğiz" dedi. Sakatlığı süresince çok ilgi gördüğünü de belirten Onur Kıvrak, "İlk önce Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Sürekli aradı ilgilendi. Şu anda çok iyiyim. Allah nasip ederse bu sene tekrar kaleme geçip eski günlerimden daha iyi olmak istiyorum. Allah ne bana ne de başka bir futbolcuya böyle bir sakatlık yaşatmasın" diye konuştu.
Süper Lig'deki şu ana kadar yapılan transferler hakkında fikrinin sorulması üzerine, Trabzonspor'un da kadrosuna çok iyi takviyeler yaptığını vurgulayan Kıvrak, "Ülkemiz adına rakiplerimiz önemli transferler yapıyorlar. Çok transferlerle başarı gelmediğini geçmişte gördük. Kadromuza katılan çok kaliteli oyuncular var. Mutlaka yeni takviyelerimiz de olacaktır. Rakipler beni korkutmuyor aksine önemli golcülere karşı oynamak hoşuma gidiyor" dedi. Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden başarılı kaleci, "Herkes çok mutlu. Bence bu sezon ligi ilk 3 içinde bitireceğiz. Ben buna inanıyorum, arkadaşlarıma güveniyorum" şeklinde konuştu.
Arda ile gururlandık

Onur Kıvrak, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi hakkında da, "Arda Turan ile gurur duyduk. Çok cevherler var içimizde. Arda ve Manchester City'ye transfer olan Enes' Ünal'ı da tebrik ederim" dedi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...