Şenol Güneş: Yıldız uzayda olur

Şenol Güneş: Yıldız uzayda olur

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, "Rakiplerde yıldız var deniyor. Yıldız, ay, güneş, bunlar gezegende bulunan şeyler. Bizde var bunlar" dedi

HÜSEYİN EROĞUL-BIELEFELD
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın kamp yaptığı Almanya'da basının karşısına geçti. Lig yarışı ve transferlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Güneş ilginç açıklamalarda bulundu. "Bu sene geçen yıldan daha iyi sonuçlar almak için çalışacağız" diyen Güneş, "Önceliğimiz yine fair-play olacak. Herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyorum. Beşiktaş zaten şampiyon bir takım. Beğenilen bir takım ortaya çıkarmak amacındayız. Bütün bunları yaparken ilkeli ve prensipli oynayacağız. Rakiplerimizle yarışacağız ama önce kendimizle yarışacağız. Hiçbir maçta pes etmeyi düşünmüyoruz. Oyuncularımı dinleyip, onları geliştireceğim. Futbol basit bir oyundur. Bunu zorlaştırmaya gerek yok. Takım ruhu içinde davranacağız, "biz" diyeceğiz. Planlı olacağız. Tesadüfen başarı almak istemiyoruz" ifadelerini kullandı. nbsp;
3 transfer bitmek üzere
Disiplini ön plana çıkaracaklarını söyleyen Güneş, "Oyuncularım ciddi olmalıdır. Dinlenme saatinde dinlenmeliler. Beşiktaş'ın kuralları vardı, bunu uygulamaya çalışacağız" dedi. Transfer konusuna da değinen tecrübeli hoca, "Rakiplerin yıldızları var deniyor. Bunlar gezegende bulunan şeyler. Yıldız, güneş, ay… Bunlar var bizde. Rakiplerimizin transferleri kendi işidir. Biz de 11 kişi oynayacağız, onlar da... Çıkıp yenmek için savaşacağız. Her takım şartlarına göre iyi bir kadro oluşturmaya çalışıyor. Pahalı her futbolcu yıldız değildir" ifadelerini kullandı. Kaleci almayacaklarını tekrarlayan Güneş, "Bir stoper, bir forvet kesin alacağız. 2'şer tane de olabilir. Üç oyuncuyla son noktadayız. Transfer bitme aşamasında. nbsp;Quaresma gündemimizde değil. Hiç olmadı da... Stat için Başakşehir ile 4 maçlık için görüşmeler sürüyor" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...