Aziz Yıldırım, Pereira'dan memnun

Aziz Yıldırım, Pereira'dan memnun

SPOR Haberleri

Portekizli hoca, geçen dönemlerin aksine disiplini artırdı, idmanlardaki tempo ise tavan yaptı.

Listedeki birçok dünyaca ünlü ismin aksine sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'nin başına getirilen Vitor Pereira, kısa sürede yönetimin gözüne girmeyi başardı. Özellikle de Başkan Aziz Yıldırım'ın. Ersun Yanal'ın takım üzerinde uyguladığı programdan ve sık sık verdiği fazla izinlerden rahatsız olan, İsmail Kartal döneminde ise hocanın otoritesinden memnun kalmayan Yıldırım'ın, Pereira'nın şu ana kadar verdiği izlenimden son derece memnun olduğu öğrenildi.


İşte Pereira'nın yenilikleri:


1 - Tempo hiç düşmüyor nbsp;
Ekibiyle birlikte idmanlarda futbolculara göz açtırmıyor. Kısa sürede takımın geldiği fiziksel durum dikkat çekiyor. Antrenmanlarda hiçbir futbolcuya tölerans göstermiyor, herkes en üst seviyede çalışıyor.


2 - Birliğe önem veriyor nbsp;
Tecrübeli çalıştırıcı günü birlik olmasına rağmen Sivas deplasmanına 22 kişiyi götürdü. Sezon boyunca sakatlıklar haricindeki tüm oyuncuların takımla deplasmana gideceği öğrenildi. Portekizli hoca böylece takımdaki birliği artırmayı hedefliyor.


3 - İzinler iptal nbsp;
Geçmiş dönemlerin aksine fazla izin yapmak yok. Özellikle ön elemeye kadar Samandıra mesken tutulacak, takım kesinlikle izin yapmayacak.



4 - Kimseye taviz yok nbsp;
Sivas maçının sabahında bile idman yaptıran Pereira, disiplin konusunda kesinlikle taviz vermiyor. Futbolcular da Ersun Yanal ve İsmail Kartal döneminin aksine işi daha fazla sıkı tutuyor.



5 - Sadece sahada değil nbsp;
İdmanlar kayıt altında tutuluyor. Futbolculara fiziksel çalışmaların yanı sıra mental ve taktiksel anlamda da güçlendirici çalışmalar yapılıyor.


6 - Hırs yüklüyor nbsp;
Hemen hemen her açıklamasında benzer şeyler söylüyor, "Ruhumuzu vereceğiz, kişilikli bir takım olacağız, sahada savaşacağız" diyor. Bu konuşmalarını takımla yaptığı toplantılarda da sık sık yineliyor, oyuncularını hırslandırıyor.


Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...