Trabzonspor'dan Pablo Osvaldo'ya mesaj!

Trabzonspor'dan Pablo Osvaldo'ya mesaj!

SPOR Haberleri

Golcü transferini bir an önce bitirmek isteyen Trabzonspor, listenin ilk sırasında olan Pablo Osvaldo için girişimlerini sürdürüyor.

Bonservisi elinde olan Pablo Osvaldo'ya, imza parasının yanı sıra yıllık 1.8 milyon Euro öneren bordo mavili kulüp bu transfer olmazsa Newcastle United'ın Senegalli golcüsü Papiss Cisse'ye teklif yapacak. Teknik direktör Şota Arveladze'nin takımda görmeyi çok istediği Osvaldo'dan olumsuz bir yanıt gelmesi halinde alternatif isimlere yönelecek olan bordo- mavililerin gündeminde yer alan bir diğer futbolcu ise Papiss Cisse... Ancak Cisse'nin özel hayatıyla gündeme gelmesi yönetimi düşündürüyor. Bu arada sportif direktör Süleyman Hurma'nın, "Görüşmedik" dediği Arjantinli stoper Ezequiel Munoz 'un menajeri, kulüple iletişime geçerek oyuncusunun gelmeye hazır olduğunu iletti.



Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...