GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Batsman varsa problem yok!
43 dakika önce

Batsman varsa problem yok! Fenerbahçe, Belçikalının skor katkısı sağladığı bütün maçları kazandı

Kanarya, Batsman ile kanatlanıyor. Onun gol attığı ya da asist yaptığı her maç zaferle bitiyor. Kulübeden en çok katkı sağlayan isim olan Michy Batshuayi, İsmail Kartal’ın en güçlü jokeri…
Spor - Spor
53 dakika önce

Beşiktaş'ın başına tekrar geçen Serdar Topraktepe'nin hedefi belli oldu

Semih Kılıçsoy’un kendisini göstermesini sağlayan siyah beyazlıların altyapı hocası, sezonun kalan bölümünde yeni cevherler çıkarmaya çalışacak
Spor - Spor
7 saat 54 dakika önce

Tümer Metin'den Galatasaraylı yıldıza şaşırtan sözler: Taşır, yorar, hırpalar

Spor yorumcusu Tümer Metin, Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Alanyaspor - Galatasaray maçı sonrası Barış Alper Yılmaz'a övgüler yağdırdı.
Spor - Spor
8 saat 48 dakika önce

Okan Buruk, Süper Kupa gerçeklerini açıkladı! Fenerbahçe 1. dakikada sahadan çekilmişti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor ile oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa maçına da değinen Buruk, son noktayı koydu.
Spor - Spor
8 saat 51 dakika önce

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldızına övgüler yağdırdı! 'Tek başına şampiyon yapar'

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldızına övgüler yağdırdı. Yıldız oyuncunun takımını tek başına şampiyon ,yapabilecek potansiyelde olduğunu söyleyen Dilmen, Galatasaray'ın oyuncunun sadece yüzde 20'sinden faydalandığını söyledi.
Spor - Spor
9 saat 38 dakika önce

İcardi kariyer rekorunu kırdı! Alex'in istatistiklerine göz dikti

Mauro İcardi, Galatasaray'da kariyer rekoru kırdı. Arjantinli yıldız, Alex de Souza'nın rekorunu kırmaya bir adım daha yaklaştı.
 - Galatasaray, Alanyaspor'a gol yağdırdı
10 saat 32 dakika önce

Galatasaray, Alanyaspor'u farklı geçti! Maçın yıldızı Barış Alper Yılmaz'dan Mbappe golü

Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, zorlu deplasmandan galip ayrılarak liderliği geri aldı. Sarı-kırmızılı ekipte 2 gol atan Barış Alper Yılmaz, performansıyla göz doldurdu.
Spor - Spor
10 saat 57 dakika önce

Süper Lig'in eski yıldızı hayatını kaybetti! Acı haberi Antalyaspor duyurdu

Antalyaspor, bir dönem takımda forma giyen Joseph Boum'un hayatını kaybettiğini açıkladı. Joseph Boum, Mersin İdman Yurdu forması da giymişti.
Spor - Spor
11 saat 27 dakika önce

Feyyaz Uçar istifa iddiaları hakkında konuştu! 'Sadece kötülük yapmak için'

Feyyaz Uçar, siyah beyazlı yönetimdeki görevinden istifa edeceği iddialarını yalanladı. Uçar, iddiaların masa başından maksatlı olarak çıkarıldığını söyledi.
Spor - Spor
11 saat 38 dakika önce

Alanyaspor'da Fatih Tekke kırmızı kart gördü! Galatasaray'ın atağı sonrası çok sinirlendi

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Galatasaray'a karşı oynanan maçın ilk yarısında kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Spor - Spor
11 saat 58 dakika önce

Galatasaray'dan 100 milyon euroluk satış! Sezon sonunda kasa dolacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'ın yıldızlarına Avrupa'dan yoğun ilgi gösteriliyor. Aston Villa'da kiralık oynayan Nicolo Zaniolo başta olmak üzere Barış Alper Yılmaz, Victor Nelsson, Kerem Aktürkoğlu ve Davinson Sanchez'e teklifler geldiği iddia ediliyor.
Spor - Spor
12 saat 17 dakika önce

Beşiktaş, Santos'un sözleşme fesih detaylarını açıkladı

Beşiktaş, Santos'un sözleşme fesih detaylarını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Portekizli hocaya 500 bin euro fesih bedeli ödeyecek.
Spor - Spor
12 saat 57 dakika önce

Galatasaray'da bu sezon bir ilk gerçekleşti! Okan Buruk, yıldız oyuncuyu ilk defa oynattı

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Serge Aurier, bu sezon ilk defa sarı-kırmızılı takımın formasını giydi. Fildişi Sahilli sağ bek, Alanyaspor deplasmanına ilk 11'de başladı.
Spor - Spor
13 saat 6 dakika önce

Beşiktaş'tan teknik direktör açıklaması! 'Önceliğimiz' diyerek duyurdu

Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör Serdar Topraktepe, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Asbaşkan Mete Vardar, antrenman sonrası takımdaki son durumu değerlendirdi ve hedefleri anlattı.
 - Alanyaspor-Galatasaray | CANLI
13 saat 26 dakika önce

Süper Lig'de 32. hafta: Alanyaspor-Galatasaray canlı blog anlatım

Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam Galatasaray, Alanyaspor deplasmanına çıkacak. Şampiyonluk yolunda sarı-kırmızılılar için büyük önem taşıyan bu maçın hakemi Cihan Aydın, yabancı VAR hakemi ise Fabio Melo. Maçın detaylarına ve canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz.
Spor - Spor
13 saat 36 dakika önce

Fenerbahçe'ye Olympiakos maçı öncesi sakatlardan müjde! Yıldızlar takımla çalıştı

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde karşılaşacağı Olympiakos maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertli ekipte, sakatlığı bulunan 3 futbolcu takımla antrenmanlara çıktı.
 - Avusturya ekibinden şampiyonluk hamlesi
14 saat 2 dakika önce

Şampiyonluk için sürpriz hamle: Salzburg'u Türk hoca yönetecek

Avusturya ekiplerinden RB Salzburg, teknik direktörlük görevine Onur Cinel'i getirdiğini açıkladı. Sezon sonuna kadar görev alacak olan Cinel, "Onlarla birlikte sahada olmak için sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
14 saat 2 dakika önce

Barcelona'nın yıldızı 1 milyar euro! Genç futbolcu takımda kalacak

Barcelona, genç stoperi Pau Cubarsi'yle yeni kontrat imzalamaya hazırlanıyor. Genç yıldızlarını kadrosunda tutmak isteyen Katalanlar, yüksek serbest kalma maddeleri koyarak oyuncuları elinde tutacak.
Spor - Spor
14 saat 16 dakika önce

Acun Ilıcalı'nın takımı farka koştu, Ozan Tufan maça damga vurdu!

Kariyerine İngiltere'nin Hull City takımında devam eden Ozan Tufan, gösterdiği performansla beğeni topluyor. Yıldız oyuncu, Hull City'nin, Queens Park Rangers'ı 3-0 yendiği maçta gösterdiği başarılı performansla haftanın 11'ine seçildi.
Spor - Spor
14 saat 36 dakika önce

Beşiktaş'tan Fernando Santos'a şık veda! Son sözleri taraftarları duygulandırdı

Beşiktaş, yollarını ayırdığı teknik direktör Fernando Santos ve ekibini yolcu etti. Portekizli hocanın camiaya verdiği mesaj dikkat çekti.
 - Oosterwolde'den ters köşe
15 saat 7 dakika önce

Sezonu kapattığı söylenen Oosterwolde'den ters köşe! Fenerbahçeli taraftarlar yorum yağdırdı

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Atina'da oynanan Olympiakos maçında sakatlanan Jayden Oosterwolde'nin sezonu kapattığı söyleniyordu. Önceki gün Hollanda'da ameliyat olan Oosterwolde'den ters köşe yaparak, salon çalışmalarına başladığını, paylaştığı videoyla duyurdu.
Sona Git