Galatasaray, forvet transferini askıya aldı

Galatasaray, forvet transferini askıya aldı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı yönetim yüksek maliyet nedeniyle golcü arayışlarına ara verdi. Hamza Hamzaoğlu, savunma bölgesine takviye istedi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Günlerdir forvet transferi peşinde olan sarı-kırmızılılar, planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Öncelikle golcü alıp, Avusturya'da yapılacak olan ikinci etap kampına yetiştirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, yüksek maliyetler nedeniyle şimdilik geri adım attı. Sarı-kırmızılılarda teknik ekip, elinde Burak Yılmaz ve Lucas Podolski gibi yıldızların olması nedeniyle hücum hattına yüksek maliyetli takviye yapmayı istemiyor. Burak Yılmaz, Lucas Podolski, Umut Bulut ve Sinan Gümüş'ü yeterli bulan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, astronomik maliyetler nedeniyle forvet transferi konusunda beklemeye geçilmesini istedi. Galatasaray yönetimi, ağustosun ilk günlerinde forvet transferini bitirme kararı aldı. Böylece zamanın daralacak olması nedeniyle şu an yüksek fiyat çekilen isimlerin de piyasalarının düşmesi hedefleniyor.
Dany ve Koray sınıfta kaldı
Sarı-kırmızılıların hocası kampta savunmada gördüğü eksiklikler nedeniyle, yönetici Cüneyt Tanman ile bir araya geldi. Hamza Hamzaoğlu'nun Dany ve Koray Günter'in performanslarını beğenmediği ve mutlaka stoper alınması gerektiğini Tanman'a ilettiği belirtildi. Sarı-Kırmızılılar, Fernando Muslera'nın yedeği için de Claduio Taffarel'in dönüşünü bekliyor. Taffarel'in gelmesinin ardından yedek kaleci transferi gerçekleştirilecek.
Aslan'ın rakibi Mancini

G.Saray 2 Ağustos'ta eski hocası Roberto Mancini'nin takımı Inter'le bir hazırlık maçı yapacak. Türk Telekom Arena'daki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında Arsenal'den kiralık olarak Inter'de forması giymişti.


İlk etap tamam

Galatasaray, Avusturya'da sürdürdüğü birinci etap yurt dışı kamp hazırlıklarını dün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. SV Ried ile oynanan hazırlık maçında 45 dakikadan fazla forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. İdmanın ana bölümünde taktik çalışmalar üzerinde durulan bir maç yapan Galatasaray, yurt dışı kampını bitirerek dün gece geç saatlerde İstanbul'a döndü. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...