Dengeleri değiştirecek Arda kararı!

Dengeleri değiştirecek Arda kararı!

SPOR Haberleri

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, Arda Turan'ın başka takıma transfer olup olmayacağı ile ilgili son kararın henüz verilmediğini açıkladı.

Ülkesinde El Mon isimli televizyon programına katılan Bartomeu, Atletico Madrid'den transfer ettikleri Türk futbolcunun, kulübün yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar Barça'nın maçlarında forma giyemeyeceğine dikkat çekti.


Bu süre zarfında 28 yaşındaki futbolcunun başka bir takıma gitmesine yeşil ışık yakan Barcelona Başkanı, "Arda koşulları bilerek geldi. Şampiyonlar Ligi'nde de oynamamaya hazır olması gerek. Bu süre zarfında başka bir takıma gitmesi bir olasılık olarak masada duruyor. Son karar teknik direktör ve teknik ekip tarafından, olayın teknik durumuna göre yapılacak değerlendirmenin ardından verilecek" diye konuştu.


Başkan Bartomeu'nun bu sözlerini yorumlayan İspanyol basını, Arda için FIFA'nın resmi maçların ardından hazırlık maçlarını da yasaklamasının kulüpte soru işaretleri oluşturduğunu ve oyuncunun durumunun masaya yatırılacağı değerlendirmesini yaptı, "Bartomeu Arda'nın transferine kapıyı açtı" şeklinde ifadeler kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...