Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Rhodolfo transferini bitirmek üzere

Beşiktaş Rhodolfo transferini bitirmek üzere

SPOR Haberleri

Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Rhodolfo'nun transferi için Gremio anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, savunma bölgesi için düşündüğü Rhodolfo transferinde artık mutlu sona çok yaklaştı. Siyah-beyazlı ekibin Gremio ile 3.3 milyon euro bonservis bedeline anlaştığı duyuruldu.


Brezilya basını iki tarafın bonservis bedeli olarak 3.3 milyon euroya anlaşmaya vardığını belirtirken, siyah-beyazlıların bu rakamı 1 yıl içinde 3 taksitte (İlk etapta 1,3 milyon €, 6 ay sonra 1 milyon €, 1 sene sonunda 1 milyon €) ödeyeceği ifade edildi. Rhodolfo'nun da siyah-beyazlı takımdan Gremio'da kazandığının 3 katı teklif almasının ayrılık kararı vermesinde etkili olduğu kaydedildi.


GREMIO BANKA TEMİNATINI BEKLİYOR


Gremio ile Beşiktaş arasındaki anlaşmanın resmiyete dökülmesi için Brezilya temsilcisi banka teminatlarını bekliyor. Beşiktaş'ın banka teminatlarını göndermesinin ardından transfer resmen açıklanacak.


Beşiktaş başarılı savunma oyuncusyla uzun süredir ilgileniyordu. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon 10 maçta şans bulurken, 1 kez de ağları sarstı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...