Kulüp bulamayan Brezilyalı kaçış planı yapıyor

Kulüp bulamayan Brezilyalı kaçış planı yapıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan aldığı 3.1 milyon avroluk ücreti ödeyecek kulüp bulamayan Melo'nun bu rakamı aşağıya çekip takımdan ayrılmayı istediği öğrenildi

Galatasaray'da Felipe Melo bilmecesi devam ediyor. Başta ülkesinin takımlarından Cruzeiro ve Flamengo olmak üzere İtalya'dan İnter, İspanya'dan da Sevilla ile temasa geçen, ancak Galatasaray'dan kazandığı yıllık 3.1 milyon avroluk ücreti verecek kulüp bulamayan Melo, çareyi geri dönmekte bulmuştu. Brezilyalı 'mecburen' dönüş kararı almış ve sosyal medya hesabından Türkçe yayınladığı mesajda "Tatilimin sonuna geldim kampa katılıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Melo'nun bu hamlesinin kulüpten ceza almamak adına atılmış bir adım olduğu ortaya çıktı. Türkiye'deki misyonunun tamamladığını ve artık kendisine başka bir yol çizmek istediğini belirten Melo, menajerini de sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşmek için görevlendirdi. nbsp;
Avusturya'da Melo zirvesi
Melo'nun menajeri Jose Rodriguez'in sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşerek 3.1 milyon avroluk ücrette indirim talep edeceği öğrenildi. Brezilyalı yıldızın ayrılmakta kararlı olduğunu yönetime iletecek olan Rodriguez bu konuda kolaylık sağlanmasını isteyecek. Hamza Hamzaoğlu, "Kafası rahat bir Melo'ya her zaman kapımız açık ancak mutsuz olan kimseyi de zorla tutamayız" ifadelerini kullanmıştı. Gelişmelerin ardından sarı-kırmızılıların nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor. Avusturya kampında Hamzaoğlu, yönetim ve Melo'nun menajeriyle yapılacak toplantının ardından kesin karar verilecek. Yönetimin Melo'yu da mutlu edecek bir formül aradığı ve makul bir ücret talep etmesi durumunda Brezilyalı yıldıza yeni bir sözleşme teklif etmeyi düşündüğü ifade edildi.
Melo ve Sneijder kampta
G.Saray'da nbsp;ilk etap çalışmalarına katılmayan yıldız oyuncu Felipe Melo ile tatilden dönen Wesley Sneijder ikinci etap çalışmaları için Avusturya'ya geldi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve takım arkadaşlarının Melo'yu sıcak bir şekilde karşılamaları dikkat çekti. Öte yandan Melo, kampa katılmasının ardından kramponlarının fotoğrafını çekip sosyal medya hesabına "İşe geri döndüm" yazdı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...