Karşı taarruz

Karşı taarruz

SPOR Haberleri

İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisini hedef alan Fikret Orman'a yüklendi: "Taraftarından korktuğu için telefon numarasını değiştiren bir adam"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine gündemi sarsan açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, "Bizim tanıdığımız İbrahim Hacıosmanoğlu burada farklı orada farklı konuşan biri değildi. Aradım ama telefonumu açmadı. Beşiktaş'tan korkuyor" sözlerine cevap vermekte gecikmeyen Trabzonspor Başkanı, "Taraftarından korktuğu için telefon numarasını değiştirdi. Benim bildiğim başkanlar numarasını değiştirmez. Bu kadar korkmasına gerek yok" ifadelerini kullandı. Fikret Orman, Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon ilk yarı maçlarını deplasmanda, ikinci devrede ise kendi sahasında oynama talebini federasyona iletmiş, bu talebe karşı çıkan kulüplerin arasında Trabzonspor da olunca ortam gerilmişti. nbsp;
Şike davasından dönmem
İki başkanın arası geçen sezon devre arasında gerçekleşen Tolgay Arslan transferinde açılmıştı. Bordo-mavili kulüp genç futbolcuyla anlaşmış ama devreye Beşiktaş girince Tolgay Arslan "U dönüş" yaparak siyah-beyazlı ekibe imza atmıştı. Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davasıyla ilgili yorum yapmaktan da geri kalmadı. Bugüne kadar 100'den fazla savcının karşısına çıktığını belirten Hacıosmanoğlu, "Benim kadar dik duran bir Trabzonsporlu yoktur. Benim için hayattaki en önemli insan babamdı. Ancak babam bile mezardan çıkıp gelse Trabzonspor'un davasından dönmem" dedi.
.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...