Beş gündür antrenmanlara katılmayan yeni transfer ilk idmanda sakatlanmış

Beş gündür antrenmanlara katılmayan yeni transfer ilk idmanda sakatlanmış

SPOR Haberleri

Bordo-mavili kulübün Kamerunlu oyuncunun ayağının çime takılıp dizinden sakatlanmasını gizlemesi kafaları karıştırdı

Trabzonspor'un 2 Temmuz'da sözleşme imzaladığı Mbia, şanssız bir başlangıç yaptı. 5 gündür antrenmanlara çıkmayan yeni yıldız oyuncunun Trabzon'da gerçekleştirdiği ilk idmanda sakatlandığı ortaya çıktı. Kamerunlu futbolcunun Trabzon'daki basına kapalı antrenmanın 15. dakikasında dar alanda pas çalışması sırasında ayağının çime takıldığı ve dizinden ciddi şekilde sakatlandığı belirtildi. Sakatlığı ile ilgili ayrıntılı bilgi verilmeyen Mbia, Almanya kampının 4'üncü gününde de takımla çalışma imkânı bulamazken tedavisinin sürdüğü belirtildi. Bordo-mavili kulübün bu sakatlıkla ilgili bilgi paylaşmaması kafaları karıştırdı.
9 futbolcu ile antrenman nbsp;
Trabzonspor, yurt dışı ikinci etap çalışmaları kapsamında Almanya'nın Trier şehrinde hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana yarın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında forma giyemeyecek oyuncular ile Erkan Zengin katıldı. Antrenmanda Okay, Serdar, Erkan, Özer, Cavanda, Alper, Cardozo, kaleciler Uğurcan ve Yavuz olmak üzere 9 futbolcu yer aldı. Diğer futbolcuların kondisyon salonunda çalıştıkları belirtildi. Trabzonsporlu futbolcular, Diffardenge 03 maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve yarın da 40 kilometre uzaklıktaki maçın oynanacağı Lüksemburg'a geçecek.
Hem yönetici hem doktor
Trabzonspor'da doktor krizi çözülemedi. Takımın doktoru olmaması sebebiyle Hollanda kampında bu görevi üstlenen Genel Sekreter Köksal Güney, Almanya kampına katılamayınca bordo-mavililer doktorsuz kalmıştı. Dün Almanya'ya giden Güney, kampta doktor olarak göreve başladı. Trabzonspor'un önümüzdeki günlerde yeni bir doktorla anlaşması bekleniyor.
Ekici'ye servet
Trabzonspor forması altında geçtiğimiz yıl başarılı bir dönem geçiren ve bu sezona da golle başlayan Mehmet Ekici'ye, Almanlar kanca attı. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Bayer Leverkusen'in, Ekici için Trabzonspor'a 10 milyon avroluk teklif sunduğu iddia edildi. Genç oyuncuyu göndermek istemeyen bordo-mavililerin bu teklife olumsuz cevap verdiği belirtildi. nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...