Kartal'ın tadı yok!

Kartal'ın tadı yok!

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar Lille karşısında hücumda etkili olamayınca sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı

Sezona Avusturya'da hazırlanan Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında Fransız ekibi Lille ile karşılaştı. Gleisdorf Solar Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi. Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk hazırlık maçında oynattığı kadrodan farklı bir 11'i sahaya sürdü. Sturm Graz karşısında 2-0 kaybedilen maçın ardından bu kez kalede Tolga'ya yer veren Güneş, defansta Serdar, Milosevic, Tosic ve İsmail, orta sahada Atiba, Oğuzhan, Sosa, Kerim Frei ve Olcay ile santrforda Cenk Tosun'u oynattı. Siyah-beyazlılar ilk yarıda derli toplu bir görüntü çizmesine rağmen gollük pozisyon bulamadı.

Değişiklikler yaramadı

İkinci yarıda oyuna Necip, Ersan, Motta, Fatih, Beck, Gökhan, Muhammed Enes, Eslem ve Mustafa girdi. Değişikliklerin fazla olması uyum sorununu ortaya çıkardı. Organize olmakta zorluk çeken Beşiktaş, gol bölgelerinde tehlikeli olamayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Yeni sezon öncesi oynadığı iki hazırlık maçında da galibiyet göremeyen ve gol bulamayan Beşiktaş, bugün Fransız takımı Nice ile karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadele Smart Spor'dan yayınlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...