GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
9 dakika önce

Okan Buruk’tan Fenerbahçe’ye çağrı! Şanlıurfa’daki maçı işaret etti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gazetecilerle gündeme dair sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Fenerbahçe ile rekabet, sakat oyuncuların durumu, A Milli Takım gibi birçok konuya değinen Buruk, samimi açıklamalar yaptı.
Spor - Spor
22 dakika önce

Fenerbahçe gözünü Ada'ya çevirdi! Kulüp tarihinin en pahalısı olabilir

Fenerbahçe'de bir taraftan yönetim belirsizliğini korurken, diğer yandan yeni sezon kadro planlaması yapılmaya başlandı. Fenerbahçe'nin, Brentford'da forma giyen Yoane Wissa ile ilgilendiği iddia edildi. Oyuncu için istenen bonservis bedeli ise ortaya çıktı.
 - İşte maç takvimi
59 dakika önce

Süper Lig'in 33. hafta ve Türkiye Kupası programı belli oldu!

Süper Lig'de 33. haftanın maç takvimi ve Türkiye Kupası yarı final ve final müsabakalarının tarihleri açıklandı. İşte detaylar...
 - "Rakibimiz ve TFF kabul etti ama..."
1 saat 34 dakika önce

Sivasspor'dan yayıncı kuruluşa maç saati isyanı! "Fatih Karagümrük ve TFF kabul etti ama..."

Süper Lig'e verilen milli ara sonrası, 31.hafta maçında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek olan Sivasspor'dan, maç saati isyanı. İşte haberin detayları.
 - Büyükekşi'nin istifa tarihini verdi!
2 saat 3 dakika önce

"O tarihte TFF Başkanı olmayacak" Mehmet Büyükekşi'nin istifa tarihini verdi! Direkt işaret etti

Son dönemde Türk futbolu, yaşanan krizlerle çalkalanıyor. Süper Kupa, hakemler, Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası tüm gözle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'de. Önceki gün yine istifa tezahüratları arasında kalan Mehmet Büyükekşi'nin istifasıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...
 - Son haliyle ağızları bir kez daha açık bıraktı
2 saat 42 dakika önce

Mesut Özil gazı aldı bir kere! Son haliyle ağızları bırakan Özil Plevne Marşı'yla kas yapıyor

Kariyerinde Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal gibi takımlarda forma giyen Mesut Özil, Türkiye'ye adımını Fenerbahçe ile atmış Başakşehir'de futbolu bırakmıştı. Özil, geçtiğimiz günlerde son haliyle gündeme gelmişti. Kas yapmaya devam eden eski futboldu bir kez daha gündemde.
 - Tarihi Genel Kurul öncesi Ali Koç'tan flaş hamle!
3 saat 5 dakika önce

Fenerbahçe ligden çekilecek mi? Tarihi Genel Kurul öncesi Ali Koç'tan flaş hamle! Ankara'ya gidiyor

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olaylar nedeniyle ligden çekilmenin konuşulacağı bir Olağanüstü Genel Kurula giden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'tan, kurul öncesi flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...
 - İlk kez açıkladı
4 saat 35 dakika önce

Lewis Hamilton'ın koltuğuna kim oturacak sonunda açıkladı! Max Verstappen...

Gelecek sezondan itibaren efsanesi olduğu Mercedes'ten ayrılıp Ferrari koltuğuna oturacak olan, 7 kez Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton'ın yerine kim gelecek merak ediliyor. Mercedes takım patronu Toto Wolff, Max Verstappen iddialarına ilk kez açıklık getirdi.
 - Arda Güler sözleri duyanları şoke etti!
4 saat 55 dakika önce

Eljif Elmas'ın Arda Güler sözleri duyanları şoke etti! Daha önce yere göğe sığdıramamıştı

RB Leipzig'de forma giyen Eljif Elmas, Arda güler hakkında konuştu. Tıpkı kendisi gibi yolu Fenerbahçe'den geçen Güler hakkında Elmas, bakın neler söyledi.
 - Eljif Elmas'ın Ramazan hassasiyeti
5 saat 10 dakika önce

Eski Fenerbahçeli Eljif Elmas'ın Ramazan hassasiyeti: "Her zaman her şartta orucumu tutarım"

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ardından sırasıyla Napoli ve Leipzeig'de top koşturan Kuzey Makedonyalı orta saha futbolcusu Eljif Elmas açıklamalarda bulundu. İşte Elmas'ın açıklamalarından satır başları.
 - Öyle bir iddia ortaya attı ki...
5 saat 46 dakika önce

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Erden Timur'a yaylım ateşi: "Hayatın yalan" Öyle bir iddia ortaya attı ki...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile Fenerbahçe arasında sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya kampında yaptığı basın toplantısında Fenerbahçe'yi hedef alan Galatasaray Başkan Vekili Erdem Timur'a, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan cevap geldi.
 - "Sadece ölümü araştırdım"
6 saat 9 dakika önce

Dünya yıldızı futbolcudan intihar itirafı: "Sadece ölümü araştırdım" Kan donduran sözler

Tottenham ve Brezilya Milli Takımı'nın yıldızı Richarlison'dan kan donduran sözler. 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya'nın ikonik 9 numaralı formasını giyen Richarlison bir dönem intiharı düşündüğünü ve Google'da sadece 'ölüm'ü araştırdığını söyledi.
 - Sürpriz telefon! Hızını alamayınca...
6 saat 36 dakika önce

Arda Güler'i izleyen Carlo Ancelotti hızını alamadı telefona sarıldı! Avrupa devleri Real Madrid'in kapısına dayanmıştı

Sezon başında Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Avrupa devlerini peşine takmaya devam ediyor. Gelecek sezon akıbetinin ne olacağı merak edilen Arda Güler'e, Avusturya maçı sonrası sürpriz bir telefon geldi. İşte detaylar...
 - Zaniolo transferinde kahreden detay
7 saat 7 dakika önce

Galatasaray'a resti çekmişti! Bir talip daha var! Nicolo Zaniolo'nun transferinde üzen detay

Galatasaray'ın bu sezon başında Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya kiraladığı Niciolo Zaniolo'nun İngiltere kariyeri, beklediği gibi geçmedi. Gelecek sezon nerede oynayacağı merak konusu olan Zaniolo'ya bir teklif daha geldiği iddia edildi. Bu teklifin bir de kahreden detayı da var.
 - "Hocam bu iş ciddiye biniyor"
7 saat 46 dakika önce

Ali Koç'tan İsmail Kartal'a flaş teklif! Maç esnasında bizzat aradı: "Hocam bu iş ciddiye biniyor"

Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki çıkan olayların yankıları devam ediyor. Önceki gün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarının açıklanmasının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı. İşte haberin detayları...
 - Fenerbahçe, La Liga'da oynayabilir mi?
8 saat 14 dakika önce

İş iyice ciddiye bindi! Süper Lig'den çekilip La Liga'da oynamayı düşünen Fenerbahçe'ye ilk cevap!

Olaylı Trabzonspor derbisi sonrası, Süper Lig'den çekilmeyi gündemine alan Fenerbahçe'nin, listesinde La Liga, Ligue 1, Eredivisie gibi ligler bulunuyordu. Peki Fenerbahçe, La Liga'da oynayabilir mi? Bu soruya İspanyollardan ilk cevap geldi. İşte o haber...
 - Semih Kılıçsoy gencecik yaşında krizlerle boğuşuyor!
9 saat 58 dakika önce

Semih Kılıçsoy gencecik yaşında krizlerle boğuşuyor! Yıkılmadım ayaktayım...

16 yaşında şov yaparken, U-17 Millî Takımı’na çağrılmadı. Beşiktaş’ta forma bulabilmesi için üç hoca değişti. A Millî Takım’dan gönderildiği Ümit Millî Takım’da penaltı attırılmadı, farklı bölgede oynatıldı ama iki gol attı
 - Ali Koç, İsmail Kartal’a tam yetki verdiğini açıkladı!
10 saat 12 dakika önce

Ali Koç, İsmail Kartal’a Trabzon maçının 60. dakikasında tam yetki verdiğini açıkladı: Takımı sahadan çekebilirsin!

Sahaya yabancı maddelerin yağması sonrası teknik direktörüne telefonla ulaştığını söyleyen Fenerbahçe Başkanı, “Hocamıza takımı çekme konusunda tam yetkili olduğunu bildirdim” diye konuştu
 - Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a cevap
18 saat 35 dakika önce

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a cevap! 2 Nisan için kararını verdi

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'a gitmeyeceğini açıkladı. Ali Koç'un sözlerini değerlendiren Yıldırım, "Adını koymadan mücadele olmaz" sözlerini dile getirdi.
Spor - Spor
19 saat 4 dakika önce

Zaha şampiyonluk için iddialı konuştu! 'En iyisiyiz'

Wilfred Zaha, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında açıklamalar yaptı. Fildişili oyuncu, Türkiye'nin en iyi takımı olduklarını belirterek şampiyonluk için iddialı açıklamalar yaptı.
Spor - Spor
19 saat 55 dakika önce

Antalyaspor Başkanı Boztepe, Erden Timur'a cevap verdi! 'Hakkımız yendi, katledildi'

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçında hakkımız yendi diyen Boztepe, Erden Timur'un sözlerine cevap verdi.
Sona Git