Gomez: Başarı için Beşiktaş

Gomez: Başarı için Beşiktaş

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Mario Gomez, iddialı açıklamalar yaptı.

Gelişiyle siyah-beyazlı taraftarları adeta çılgına çeviren Gomez, "Onları mutlu etmeye geldim" dedi. Havaalanından özel bir araçla alınan Gomez, kulüp televizyonuna verdiği röportajda transferini ve hedeflerini anlattı. Kendisi için tek geçerli kriterin başarı olduğunu söyleyen Alman oyuncu, "Beşiktaş'a da başarılı olmak için geldim. Bu yüzden İstanbul'dayım" diye konuştu. Siyah-beyazlı takımda forma giyen Jose Sosa ve yeni transfer Andreas Beck ile yakın arkadaş olduğunu belirten Gomez, "Hilbert'ten de İstanbul'a gelmeden önce fikir aldım. Hepsi bana çok olumlu şeyler söylediler. Geçmişte elde ettiği gol sayılarına İstanbul'da da ulaşmak istediğini söyleyen tecrübeli golcü, "Son iki yılda birtakım şanssızlıklardan dolayı gol sayılarım düşük. Şu anda sakatlıktan kurtuldum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Fiorentina ile birlikte sezon öncesi kampına katıldım. Sadece birkaç günlük eksiğim var. Hocamın programına uygun olarak kendimi yeni sezona hazırlayacağım. Beşiktaş'ta göstereceğim performansla yeniden Alman Milli Takımı'na gitmek ve Avrupa Şampiyonası'nda oynamak istiyorum" diye konuştu.
Gomez: Başarı için Beşiktaş
Beşiktaş'ın ısrarı aklını çeldi
Beşiktaşlı yöneticilerle transfer görüşmelerine başladıktan sonra kendisinin çok istenildiğinden bahseden Gomez, "Kulübün bana yaklaşımı çok önemliydi. Bana çok iyi yaklaşım sergilediler ve beni istediklerini hissettirdiler. Fiorentina'da çok mutluydum. Oradan ayrılmak bana zor gelebilirdi ama gösterilen tutum ve ikna çabaları buraya gelmemde etkili oldu" dedi. Türkiye'nin zor bir lig olduğundan bahseden Gomez, "Burada yüksek gol sayılarına ulaşmak kolay değil. Forvet oyuncuları olarak işimiz biraz zor. İstatistikler önemlidir ama asıl önemli olan şampiyonluktur" ifadelerini kullandı. Takımın en tecrübeli isimleri arasında yer aldığı hatırlatılan Mario Gomez, "Benden tecrübeli oyunculardan çok şeyler öğrendim. Burada da genç arkadaşlarıma bildiklerimi anlatmaya çalışacağım. Onlar sorduğu sürece yardımcı olmaya gayret edeceğim" ifadelerini kullandı. nbsp;
O bir Alman panzeri
Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez, Almanya futbol tarihinin en fazla bonservis ödenen oyuncusu olarak listenin ilk sırasında yer alıyor. İspanyol asıllı Alman forvet, kariyerine Stuttgart'ta başladı. 6 yıl kırmızı-beyazlı takımda forma giyen Gomez, 121 maçta attığı 63 golün ardından 2008-2009 sezonunda 35 milyon avro bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer oldu. 2013'te Münih ekibiyle Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Gomez, kariyerine 2 Bundesliga şampiyonluğu ve 1 gol krallığı sığdırdı. Bayern Münih'te 115 maçta rakip filelere 75 gol atan yıldız oyuncu, 2013-2014 sezonunda Fiorentina'ya transfer edildi. nbsp;
GELİR GELMEZ ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ!
Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldızı Mario Gomez taraftarları coşturdu. Golcü oyuncuyu İstanbul'da yaklaşık 300 kadar taraftar "Süper Mario" tezahüratlarıyla karşıladı. Beşiktaş atkısını boynuna asarak kendini bekleyen araca giden Alman oyuncu burada da taraftarın isteğiyle "üçlü" çektirdi. Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Gomez daha sonra 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.




















UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...