Hakem kararları Başakşehir'i dağıttı!

Hakem kararları Başakşehir'i dağıttı!

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, AZ Alkmaar takımı karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından hakeme yüklendi.

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Medipol Başakşehir, yeni macerasına tatsız başladı. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda deplasmanda Hollanda takımı AZ Alkmaar'la karşılaşan turuncu-lacivertliler maçın daha 14. dakikasında şoka uğradı. Kaleci Volkan Babacan'ın topa kayarak müdahalesinde Vincent Janssen, darbe yemediği halde kendini yere bırakınca İskoç hakem Kevin Clancy kırmızı kart ve penaltıya hükmetti. Kaleye Ufuk Ceylan geçerken atışı kullanan Van der Linden AZ Alkmaar'ı 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla geçilirken ikinci yarıda da etkili olan taraf yine ev sahibi ekipti. Başakşehir karşısında ataklarını sıklaştıran Hollanda temsilcisi, 63'te Vincent Janssen'in golüyle 2-0'ı yakaladı. Bu arada maça 66'da giren Başakşehir'in yeni transferi Emre Belözoğlu Avrupa kupalarında 100. defa nbsp;forma giymiş oldu. Maçın rövanşı 6 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. nbsp;

Avcı: O karar dengemizi bozdu
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, AZ Alkmaar takımı karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından hakeme yüklendi. Penaltı ve kırmızı kartın bütün dengeleri bozduğunu ifade eden Avcı, "İlk 15 dakikada oyuna hakimdik. Hakem kararlarına saygı duyuyorum ama sonuçta skor 2-0" dedi. İstanbul'da bir hafta sonra oynayacakları maçın önemine de dikkati çeken Avcı, bu karşılaşmada Hollanda'da ilk 15 dakikada gösterdikleri performansı sergilemeleri halinde başarılı olacaklarına inandığını vurguladı.
Hakem kararları Başakşehir'i dağıttı!





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...