Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Onur Kıvrak'a iki darbe birden!

/ Kaynak: DHA
Onur Kıvrak'a iki darbe birden!

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor'da Onur'un özür dilemesine rağmen kriz hala aşılamadı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun, Onur'un gönderilmesine karar verdiği öne sürüldü.

Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle Rabotnicki maçı öncesinde izin verilerek Makedonya'dan Türkiye'ye gönderilen kaptan Onur'un özür dilemesine rağmen kriz hala aşılamadı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, davetine rağmen Trabzon'a dönmeyen Onur'un bu davranışına çok sinirlendiği ve ağır yaptırımlar uygulamaya karar verdiği öne sürüldü.
nbsp;
Trabzonspor'da lig öncesi takımın dengesini bozan Onur Recep Kıvrak krizi, dün atılan karşılıklı adımlara rağmen çözülemedi. Takımın Makedonya'dan dönüş yapacağı saatlerde yazılı açıklama yayınlayarak özür dileyen Onur Recep Kıvrak'ın bu adımı üzerine İzmir'e özel uçak yollatarak karşılık veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu girişimi karşılıksız kaldı. Onur'un Trabzon'a dönmek istememesi ve 1 haftalık iznin tamamını kullanacağını bildirmesine sinirlenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, havalimanında taraftarlar arasında çıkan arbede nedeniyle de sinirlendiği ifade edildi.
nbsp;
Başkan Hacıosmanoğlu'nun, kaptan Onur'un gönderilmesine karar verdiği öne sürüldü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, dün gece yaptığı "Onur'a 'Özür dile kapansın' diyorum ama bana, 'O kim de özür dileyeceğim' diyor. Telefonda, 'Git, Trabzon'a beni bekle, gelince halledeceğiz' diyorum, 'Tamam anladım' diyor, gidiyor. İstanbul'a gidiyorsun, dış hatlardan iç hatlara gidersin. Haber yapılıyor; 'Ben geliyorum ama beni karşılamayın...' Sonra dışarı çıkıyorsunuz, taraftarla konuşuyorsunuz ve benim ölmüş hacı anama küfrediyorlar" açıklamaları da bu iddiaları doğruladı.
nbsp;
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Trabzon'a dönmesi halinde Onur'a ağır bir ceza verilmesini sağlayacağı, hatta başarılı eldivenin kaptanlık pazubandının elinden alınma olasılığının da olduğu vurgulandı.
nbsp;
PAZARTESİ ANTRENMANA ÇIKACAK MI?
nbsp;
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, son gelişmeler üzerine morali bozulan takıma Pazartesi günü saat 18.00'de yapılacak antrenmana kadar izin verdi. Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın, bu antrenmana çıkıp çıkmayacağı merakla beklenirken, Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın da Trabzon'a geldiğinde Onur'la bir görüşme yapması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...