Timsahlar'dan yeni bir transfermi geliyor

/ Kaynak: İHA
Timsahlar'dan yeni bir transfermi geliyor

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un Hollanda'nın Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki Faslı kanat oyuncusu Youness Mokhtar ile ilgilendiği iddia edildi.

Yeşil-beyazlı takımda transfer hareketliliği sürüyor. Fransız golcü Cedric Bakambu'nun ayrılmak istemesini açıklamasının ardından o bölgeye isimler bakan yeşil-beyazlı yönetim Hollanda'nın Twente takımında forma giyen Mokhtar ile ilgilendiği iddia edildi. Hollanda basınında çıkan iddialara göre, 23 yaşındaki futbolcunun 2017 sezonunun sonuna kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değerinin 2.5 milyon Euro olduğu belirtilen genç futbolcu geçen sezon forma giydiği 39 karşılaşmada 7 gol, 7 asist yapma başarısı gösterdi. Ayrıca iddialarda, futbolcunun Bursaspor ile anlaştığı ve transferin bir kaç gün içinde netlik kazanacağı ifade edildi. nbsp;
Öte yandan Mokhtar'ın Twente'nin dün sabah yaptığı antrenmana da çıkmadığı kaydedildi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...