Ronaldo menajerine öyle bir şey hediye etti ki...

/ Kaynak: DHA
Ronaldo menajerine öyle bir şey hediye etti ki...

SPOR Haberleri  / DHA

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, menajeri Jorge Mendes'e, düğün hediyesi olarak bir ada hediye etti.

Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, menajerliğini yapan Jorge Mendes'e düğün hediyesi olarak bir ada hediye etti. nbsp;
Yıllardır beraber olduğu sevgilisi ile nikah masasına oturan ünlü menajer Jorge Mendes, şahit olarak Cristiano Ronaldo'yu seçti. Futbol dünyasından çok sayıda kulüp yöneticisi ve oyuncunun katıldığı törende Ronaldo, Mendes'e bir jest yaptı ve bu çifte Yunanistan'dan aldığı bir adanın tapusunu teslim etti.


Yunan adasının fiyatı açıklanmadı ancak 10 ile 50 milyon Euro arasında bir fiyata mal olabileceği belirtiliyor. 49 yaşındaki Mendes'in önümüzdeki günlerde adaya giderek buraya yeni bir isim vereceği ve bazı yatırımlar yapacağı belirtiliyor. Çok sayıda futbolcunun menajerliğini yapan Jorge Mendes'in servetinin 100 milyon Euro'nun üzerinde olduğu iddia ediliyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...