Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da transfer zamanı

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da transfer zamanı

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor sıkıntılı bir haftayı geride bırakan, transfer bombalarını peş peşe patlatmaya hazırlanıyor.

3 YILLIK MACERA NOKTALANMAK ÜZERE
Trabzonspor'un büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve Türkiye'ye getirmeye hazırlandığı Hull City'nin Senegalli forveti Dame N'Doye, 3 sezon önce de bordo mavililerin kapısından dönmüştü. Danimarka'nın Copenhagen takımının formasını giyen N'Doye ile görüşmelere başlandığını 17 Temmuz 2012'de borsaya bildiren bordo mavililer, daha sonra bu transferi gerçekleştirememişti. N'Doye ile görüşmek için Danimarka'ya giden Başkan Sadri Şener'in bu oyuncuyla fotoğraf çektirmesinin ardından imzanın gerçekleşmemesi camiadan büyük eleştiriler almıştı.


SIRADA STOPER VAR
Trabzonspor ayrıca yabancı bir stoper için de arayışlarını sürdürüyor. Defansı tamamen yabancı oyunculardan oluşturmayı düşünen ve sağ bekte Cavanda, sol bekte Constant, stoperde ise Medjani'ye görev vermeyi planlayan teknik direktör Şota Arveladze'nin isteği üzerine yabancı stoper için girişimler tüm hızıyla devam ediyor. Kulubüyle sözleşme yenileyen E.Frankfurtlu Zambrona transferinde hayal kırıklığı yaşayan bordo mavililerin gündeminde Dinamo Moskova'nın Kongolu stoperi Samba ve Schalke 04'te forma giyen Brezilyalı Santana olduğu iddia edildi.


YENİ KALECİ PERŞEMBE GELİYOR
Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Kostarikalı kaleci Esteban Alvarado'nun Perşembe günü Trabzon'da olacağı belirtildi. Ülkesinde tatil yapan 26 yaşındaki Alvarado'nun yaklaşık 3 gün süren bir yolculuğun ardından ulaşacağı Trabzon'da, Rabotnicki maçını tribünden izleyeceği belirtildi. Bu arada Onur'un tekrar takıma dönmesinin kaleci transferini etkilemeyeceğini belirten yöneticiler, "Geçen sezon Onur'un sakatlanmasının ardından büyük zorluk yaşadık. Bu sezon da Onur'un arkasında iyi bir kalecinin olmasına teknik direktörümüz Şota Arveladze büyük önem veriyor. Onur'un yaşadığı olaydan önce de kaleci transferini zaten planlıyorduk" dediler.


ONUR RÖVANŞTA KALEDE
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rabotnicki maçı öncesinde izinli olarak Türkiye'ye gönderilen Onur Recep Kıvrak'ın Rabotnicki ile Perşembe akşamı oynanacak olan rövanş maçında tekrar kaleye geçmesi bekleniyor.


M'BİA SEVİNCİ
Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Stephane M'bia'nın takımla çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi. Hollanda kampının ardından Trabzon'a yapılan ilk çalışmada ayağı çime takılınca dizinde ödem oluşan M'bia, Almanya kampını salonda çalışarak geçirmişti. Rabotnicki maçı hazırlıklarına başlayan bordo mavililerde, M'Bia'nın da takımla çalışmaya çıkacak düzeye gelmesi yüzleri güldürdü. Teknik direktör Şota Arveladze'nin, çift kalede de görev yapan M'Bia'yı antrenman eksikliği ve sakatlığının tekrarlanma riski nedeniyle Rabotnicki rövanşında değerlendirmeyi düşünmediği ancak Kamerunlu oyuncunun lige kadar tam anlamıyla hazır hale geleceği belirtildi.


MEHMET EKİCİ RÖVANŞTA DA YOK
Sakatlığı nedeniyle Rabotnicki ile oynanan ilk maçta forma giyemeyen Mehmet Ekici'nin, rövanş maçında da sahada olmayacağı kesinleşti. Ayağındaki sorun nedeniyle takımdan ayrı olarak düz koşu yapan Mehmet Ekici'nin ayak tabanındaki ağrının devam ettiği ve riske edilmeyeceği vurgulandı.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...