Gomez Uefa Kupası'nı da Beşiktaş'ta alır

Gomez Uefa Kupası'nı da Beşiktaş'ta alır

SPOR Haberleri

Bu sezon çok iyi bir kadro kurduklarını söyleyen Başkan Fikret Orman, "Mario Gomez'in bir tek Avrupa Ligi kupası eksik. Onu da Beşiktaş'la tamamlar" dedi

Hüseyin EROĞUL
Beşiktaş, bu sezon kadrosuna kattığı Tosic, Beck, Gomez, Quaresma ve Rhodolfo için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Başkan Fikret Orman zor bir transfer dönemi geçirdiklerini belirterek, "Transferleri bir an önce bitirmemiz gerekiyormuş gibi bir algı oluşturuldu. Ancak ben ve yönetici arkadaşlarımız bu baskılardan kendimizi soyutlayarak Beşiktaş'ın menfaatleri ışığında takıma katkı sağlayacak transferler yaptık" diye konuştu. Yeni futbolcularla ilgili tek tek konuşan Fikret Orman, Beşiktaş'ta ikinci dönemini yaşayan Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı kulüpte futbolu bırakmasını istediğini dile getirerek, "Quaresma'nın ileride kulüpte profesyonel olarak görev almasını istiyorum. Kendisi Beşiktaş'la özdeşleşmiş, taraftarlarımızla arasında bağ olan bir oyuncu. Doğru bir transfer olduğunu düşünüyorum" dedi. Siyah-beyazlıların yeni gol silahı Mario Gomez'in kariyerinde birçok kupa bulunduğunu belirten Orman, "Dünya Kupası'nı, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış bir oyuncu. Ancak geçmişinde UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunmuyor. Umarım Beşiktaş'ta bunu da elde eder" ifadelerini kullandı. Rhodolfo'nun Brezilya'da çok önemli bir isim olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Orman, "Tosic de büyük liglerde oynamış ve çok sayıda teklif almasına rağmen Beşiktaş'ta oynamayı tercih etmiş bir isim. Bu sene tecrübeye önem verdik. O yüzden Beck gibi bir kaptanı da takıma dahil ettik" dedi.
Orta sahaya takviye
Sezon başında 5 oyuncu transferini planladıklarını belirten Orman, Tolgay'ın beklenmedik sakatlığı üzerine orta sahaya bir takviye daha yapacaklarını ifade etti. Olimpiakos ile oynanacak hazırlık maçından sonra Şenol Güneş'in kadronun son haline karar vereceğini söyleyen Orman, "Bu sene ligde ve Avrupa'da şampiyon olmak istiyoruz. Vodafone Arena'da bunu başarabileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Kombine satışlarının beklentilerinin altında kaldığını söyleyen Başkan Fikret Orman, "Toplam 15 bin kombine sattık. Bu rakamdan memnun değilim. Taraftarlarımızdan biraz daha ilgi bekliyoruz. Stat inşaatında yaşanan kaza işleri biraz aksattı" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...