'TUFAN'ı Fenerbahçe kopardı, sırada o isim var!

'TUFAN'ı Fenerbahçe kopardı, sırada o isim var!

SPOR Haberleri

Kadrosunu süper isimlerle dolduran sarı-lacivertliler Türk futbolunun yeni yıldızını da renklerine bağladı. Genç oyuncu transferini sonradan öğrendi...

F.Bahçe transferde son bombayı patlattı ve Bursaspor'dan Ozan Tufan'ı kadrosuna kattı. Beşiktaş, G.Saray ve Trabzonspor'un da talip olduğu genç yıldız için büyük bir transfer savaşı yaşanıyordu. Sadece 2 gün önce Beşiktaş'a gitmesine kesin gözüyle bakılan; Fikret Orman ve Şenol Güneş'le samimi bir şekilde görüntülenen Ozan Tufan son anda yaşanan gelişmeler nedeniyle rotasını F.Bahçe'ye kırdı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın, Şenol Güneş'in sözlerine kızarak, "Ozan'ı Beşiktaş'a vermem" demesi üzerine eli bir anda güçlenen F.Bahçe transferi de hızlıca bitirdi. nbsp;F.Bahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve nbsp;Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi için Bursaspor Kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Ozan da bilmiyordu

Bursaspor'un akşam antrenmanına katılan Ozan Tufan, antrenman sonrasında Bursasporlu yöneticilerden transfer haberini aldı. "Fenerbahçe ile senin için anlaştık. Hayırlı olsun" haberini alan genç oyuncu Özlüce Tesisleri'ndeki eşyalarını topladı ve tesisteki arkadaşları ve çalışanlarla vedalaştı. Sonrasında evine giden Ozan ailesine de haberi verdi. 20 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde 4 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Öte yandan Ozan Tufan transferinde ilk açıklama Bursaspor'dan geldi. Yeşil-beyazlı yönetimden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe ile yapılan görüşmeler sonucunda Ozan Tufan transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri yer aldı.

BONSERVİSİ 7 MİLYON AVRO
F.Bahçe, Ozan Tufan için Bursaspor'a 7 milyon avro, genç oyuncuya ise yıllık 1.5 milyon avro yıllık ücret ödeyecek. 4 yıllık imza atacak Ozan için G.Saray 6 milyon avro önermişti.

RAKAMLARLA OZAN TUFAN
BURSASPOR


SEZONMAÇGOLASİSTİLK 11
2014-15443940
2013-14243021
2012-136103
A MİLLİ TAKIM
13 Maç, 1 Gol

TRANSFER TÜRKİYE GAZETESİ'NDEN TAKİP EDİLİR
Gazeteniz Türkiye, Ozan Tufan'ın F.Bahçe'ye transferini daha önceden duyurmuştu.



SIRADA VOLKAN ŞEN nbsp;
Fernandao ve Şener'in ardından Ozan ile de anlaşan Fenerbahçe, bir başka Bursasporlu Volkan Şen'i de kadrosuna katmak üzere. Bursaspor'un kadro dışı bıraktığı Volkan için Kulübü'ne 2.5 milyon avronerildi. Önümüzdeki günlerde bu transferin de sona ermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...