Robben'i istedik ama...

Robben'i istedik ama...

SPOR Haberleri

F.Bahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, "Hollandalı yıldız için tüm fedakarlıkları yaptık ama Bayern Münih'i ikna edemedik" dedi

Fenerbahçe'nin sosyal medyayı etkili kullanan asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, yine twitter'dan itirafta bulundu. Ekşioğlu, dün akşam saatlerinde bir tweet atarak, daha önce 'yalanladığı' Bayern Münih'in yıldız ismi Arjen Robben ile ilgilendiklerini söyledi. Sarı-lacivertli yönetici, twitter'dan takipçileriyle paylaştığı mesajında "Arjen Robben'i transfer etmek için tüm fedakarlığı yaptık fakat maalesef kulübü izin vermedi" ifadelerini kullandı. nbsp;


'BİR TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ' nbsp;
Ekşioğlu, sonraki tweet'inde ise transfer müjdesi verdi ve "Mutlaka sağ kanat alacağız, merak etmeyin. Volkan Şen'den sonra en az bir transfer daha yapacağız" diye konuştu. Ekşioğlu'nun paylaşımı gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu.


FOTOMAÇ YAZMIŞTI nbsp;
Türk Spor Basını'nın '1 Numaralı' gazetesi FOTOMAÇ, Bayern Münih'li Arjen Robben'in Fenerbahçe'nin markajında olduğunu defalarca yazmıştı. Ancak o dönem Fenerbahçeli yönetim, bu haberleri yalanlamıştı. Ancak dün İlhan Ekşioğlu'nun dün akşamki itirafı, FOTOMAÇ'ın doğru haberciliğini ortaya çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...