Coşku problemi var

Coşku problemi var

SPOR Haberleri

Kadrolar geldiğinde ben "Burak Yılmaz, West Ham'a gitti" diye düşündüm. Burak'ın kadroda olmaması kesinlikle ve kesinlikle teknik bir hatadır.

Podolski, Sneijder, Olcan ve Yasin'den forvet olmaz. Burak Yılmaz en son feda edilecek oyuncu. Burak sağlıklı olduğu sürece oynar. Burak oynamazsa, hadi Umut dersiniz, ki o da doğru değildir bana göre. Hamza hocanın gösterdiği sebep teknik olarak benim gözümde oturmadı. Oturmadığını da gördük... Hamza hocanın teknik yorumuna katılmıyorum. Galatasaray'ın ilk yarıda geride olmasında teknik direktörün kesin katkısı vardır. Hamza hoca yüzde 100 hata yapmıştır. Ben idari bir karar olarak düşündüm.
Galatasaray'da ciddi bir isteksizlik ve doymuşluk var.
Sivasspor takımı ofansif bir takım, top oynamaya çalışan bir takım.
G.Saray'da isteksizlik görüyorum.
Sivas ilk yarıda maçı 3-0 ya da 4-0'a getirebilirdi. İlk yarıda G.Saray geride olmayı hak eden bir futbol ortaya koydu. Hamza hocanın da bunda katkısı vardı. Muslera hep iyi oynamayabilir. Kötü günleri olabilir. Sneijder'in de deplasman golü ikiyi geçmez...
Burak ikinci yarıda oyuna girdi, bir tane direkten döndü, bir tane kaleci çıkardı, diğerinde de golü de attı.
Burak'ın attığı ilk gol ofsayttı.
Hakem en az 6 dakika uzatmalıydı.
Sakatlıklar vardı, su molası oldu, oyuncu değişiklikleri de vardı. Hakemin kritik hataları vardı. İki takım da maçı birbirine ikram etti. Galatasaray kötü haldeyken bile iki tane gol bulup 1 puan aldı. Bu da önemli bir şeydir. Ben iki takımı da hazır görmedim. Galatasaray istek ve tempo olarak yeterli değil.
Galatasaray taraftarı oynanan oyundan mutlu olmamıştır ama bu oyuna rağmen alınan puan da kötü puan değildir.
G.Saray da coşku problemi var.
Hamza hoca bu tür tercihleri nedeniyle iletişim olarak da oyuncularıyla bayağı problem yaşayabilir.


Melo'yu aradılar
Yaz boyu bir Melo krizi yaşandı. Bu sorun en baştan çözülseydi ve dün Felipe Melo sahada oynasaydı "Galatasaray kazanırdı" diyemem ama diğer arkadaşlarının performansını olumlu yönde artırırdı. Selçuk İnan ve Bilal Kısa ikisi birlikteyken takım savunmasında ciddi arızalar veriyor...
Galatasaray'ın mental olarak iyi durumda olmadığını gördüm.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...