Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu ne çelişki!

Bu ne çelişki!

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, "West Ham'dan teklif aldı. Önemli olan onun kararı" dedi. Niye yedek bıraktığını başka bir gerekçe ile açıkladı: Savunmada zaafiyet var.

Galatasaray, Sivas'ta sezonun ilk maçında 2-1 mağlup olurken Burak Yılmaz yedek kulübesindeydi. Maç öncesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Burak'ın West Ham'dan teklif aldığını belirtip, "Ciddi bir teklif aldı. Burada önemli olan Burak'ın düşüncesidir" dedi. Hamzaoğlu, "Gideceği için yedek bıraktım" demedi ama bunu ima etti. Ancak neden yedek bıraktığı sorularına da ilginç cevap verdi. nbsp;


SAVUNMADA ZAAFİYET! nbsp;
"Burak'ı yedek bırakmam teknik bir konu. Podolski ile Burak oynadığında savunmada eksik kalıyorduk. Bu nedenle Burak'ı ilk 11'e koymadım" diyen Hamzaoğlu skor 2-0 olduğunda da Burak Yılmaz'a sarıldı. Hamzaoğlu, Yasin, Olcan, Bilal ve Selçuk'tan kurduğu orta sahanın beklentilerini karşılayamadığını da ekledi. İkinci yarıda Sneijder'in yerine oyuna giren Burak Yılmaz skoru 2-1'e getiren golü attı. Bu arada Burak, kariyeri boyunca Sivasspor'a karşı oynadığı 15 maçta 11 gol attı ve ligde en çok Sivasspor filelerini sarsmış oldu.


9 milyon euro'ya bitti
Burak Yılmaz'ın maçta oynamak istemediği için 11'e alınmadığı öğrenildi. Golcü futbolcu bu nedenle ısınmaya bile çıkmadı. West Ham'ın Galatasaray ile 9 milyon euro karşılığında anlaştığı, Burak Yılmaz'a da vergiler çıktıktan sonra 3.5 milyon euro ödeneceği belirtildi. Burak'ın İngiltere'ye gitmek istemesine rağmen takımdan ayrılacağı için üzüldüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...