Melo'dan şaşırtan açıklama: Ne ayrılması

Melo'dan şaşırtan açıklama: Ne ayrılması

SPOR Haberleri

Başta Inter olmak üzere 2-3 takımla görüşen sambacı, "Gitmeyi hiç düşünmedim. Fedakârlıklar yaparak takımda kaldım" diye konuştu

Galatasaray'da geleceği uzun süre tartışma konusu olan ancak daha sonra kulüple yeni sözleşme imzalayan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, takımdan ayrılmayı hiç düşünmediğini söyleyerek ilginç bir açıklamaya imza attı. Sambacı, transfer döneminin başlamasıyla birlikte başta Inter olmak üzere Brezilya'dan da 2-3 takım ile görüşmüştü. Galatasaray TV'ye konuşan Melo, "Kulüpte işlerin politik ve ekonomik olarak yoluna girmesinin ardından, mutlaka o teklifin bana ulaşacağını düşünüyordum. Galatasaray'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmedim. Sadece gelen teklifleri görmek istedim ama aklımda hiçbir zaman ayrılmak gibi bir düşünce yoktu" diye konuştu. Sarı-kırmızılı kulüpte ilk forma giydiği sezondan itibaren hep fedakârlıklarda bulunduğunu dile getiren Brezilyalı oyuncu, "Galatasaray'ın benim için yaptıklarını da göz ardı edemem. Bu fedakarlıklar karşılıklı oldu. İlk sene kiralık gelmiştim ve ikinci sene yine kiralanmak için Juventus'ta 1 milyon avroya yakın para bıraktım. Galatasaray'a bonservisimle transfer olduğumda yine maddi fedakarlıklarım oldu ve şimdi uzatılan sözleşmemde de aynı şekilde. Para benim için hiçbir zaman birinci öncelik olmadı" şeklinde görüşlerini aktardı.
İşbecer: Daha faydalı olacak
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer Felipe Melo'ya performansa dayalı agresif bir kontrat sunduklarını söyledi. İşbecer, "Burada faydalı olacağına inandığı için bu şartları kabul etti ve kontrat konusu kapandı. Bizi sahada gururlandırmaya devam edeceğini düşünüyoruz" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...